“Байерн“ се уплаши от... трафика в Лондон

„Байерн“ се уплаши преди мач от Шампионска лига! Но не от гостуването на „Арсенал“, а от... трафика в Лондон. Затова Пеп Гуардиола заповяда баварците да заминат още в неделя вечер. А на летището да ги чака автобус с екстри на космически кораб. В него има цяла кухня и сателитна телевизия.

Гуардиола казал, че бил запознат с движението в английската столица. Затова искал късно пристигане в Лондон, за да не може отборът да попадне в „тапа“.

„Пътуването от базата ни до хотела в Лондон ще продължи повече от шест часа, ако сме в пиково време“, каза Пеп пред списание „Кикер“.

„Байерн“ е единственият отбор в големите първенства, който е спечелил всички мачове от началото на сезона във всички турнири. А нов успех срещу „Арсенал“ ще е трети на „Емирейтс“ в последните 32 месеца. Вратарят Мануел Нойер публикува във фейсбук как разпуска в басейна заедно с австрийския национал Дейвид Алаба.

Силният човек в „Байерн“ - легендата Карл-Хайнц Румениге, заговори отново за Гуардиола. „Оптимист съм, че Пеп ще остане - каза кавалерът на „Златната топка“. - Много неща говорят за „Байерн“, но сигурно той има и други атрактивни опции. Финансовите параметри не са проблемна тема.“

Арсен Венгер обяви, че от първата минута „Арсенал“ ще атакува „Байерн“. Англичаните са с две загуби от „Динамо“ (Загреб) и „Олимпиакос“ досега. „Нямаме контузии, подготвихме се отлично и излизаме за трите точки - отсече треньорът. - Дори 0:0 няма да ни е достатъчно.“

„Арсенал“ не е отпадал в групата на турнира на богатите от 2000 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят