Цветанов в Мадан: Изберете номер 6 за Веселин Атанасов, за да бъдем отличници по усвояване на европейски средства

 Убеден съм, че трябва да заложим на стабилно управление на ГЕРБ в Мадан. Тази победа ни е нужна, за да можем да реализираме европейски регионални политики в общината.

Това каза пред жителите на Мадан председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Веско има качества и потенциал, когато зад него стои мощният екип на ГЕРБ можем да бъдем отличници по усвояване на европейски средства“, каза Цветанов и призова хората да подкрепят с номер 6 отбора на отличниците на ГЕРБ и Веселин Атанасов. Според зам.-председателя на ГЕРБ е важно партията да спечели в Мадан, защото всички знаят колко много е допринесла ГЕРБ за утвърждаването на града като минно-добивен регион, имайки предвид помощта на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов за възстановяване на „Горубсо-Мадан“.

Цветан Цветанов припомни пред жителите на Мадан последната си среща с префекта на Източна Македония и Тракия Георгиос Павлидис. „Съвсем наскоро декларирах, че сме осигурили 100% от нужните средства за пътя между Димарио и българската граница, за да се отвори новия ГКПП- Елидже . Важното е да се подчертае, че тези пари не са от гръцкото правителство, а са европейски, което означава, че не зависят от икономическото състояние на страната“, заяви Цветанов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев разказа интересен случай от офиса на ГЕРБ в Смолян. „Преди няколко дни при нас дойде една жена от Мадан, която сама разказа, че дълго време е била под командването на ДПС, които са й казвали за кого да гласува срещу едно кило олио или ориз. Тя бе много учудена, че може с лекота да влезе в наш офис, да разговаря с кандидата за кмет на Смолян Николай Мелемов и с мен – български евродепутат. Жената ни обясни, че за първи път стига толкова лесно до „високопоставени хора“, които са без охрана. Тази наша изненадваща среща е показателна, че нещата започват да се пропукват и хората се освобождават от страха. Това трябва да се случи не само в Мадан, но и във всяко едно населено място от областта“, категоричен бе Уручев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини