На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Цветан Цветанов: Шукри Халилов е бъдещето на община Рудозем, ГЕРБ цени различията у хората

Заставаме зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов, защото сме оценили неговите качества. Той е млад човек с голямо сърце, почтен и енергичен. Шукри е човек, който не дели хората на наши и ваши. Ние сме в Чепинци, защото като партия не делим населените места на малки и големи. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Чепинци.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ винаги е била толерантна към всички, независимо от това кой каква религия изповядва. „Това е характерна особеност на европейските партии, които ценят различията у човека. Ние уважаваме всички, независимо от религията и произхода на хората“, обясни той.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че е много важно на 25-ти октомври жителите на община Рудозем да бъдат истински европейски граждани и да заявят ясно желанието си за промяна, прозрачност и достъпност на местната администрация. „При разговорите на Шукри с мен, с премиера Бойко Борисов и с министрите, той винаги е изтъквал значимостта на ГКПП „Рудозем-Ксанти“, за който вече е осигурено европейско финансирано. Когато граничният пункт бъде изграден, всички Вие ще усетите плюсовете на тази нова възможност за региона. Шукри Халилов е бъдещето на Рудозем и вярвам, че той винаги ще се вслушва в мъдрите Ви съвети за управлението на общината“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Смолян Николай Мелемов представи и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров. „Утре на празника на Смолян ще присъства кметът на община Ксанти, който ще обяви, че е осигурено финансиране за граничния пункт между Рудозем и Ксанти“, съобщи Мелемов. Той поиска подкрепата на жителите на Рудозем за Шукри Халилов, за да може да намери Общината своя добър стопанин.

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев Рудозем не е община, която да бъде давана за пример, поради своята голямата задлъжнялост, некачествени проекти и заради отдалечеността на администрацията от хората. „Вие действително имате нужда от промяна. Но най-вече от промяна в ценностите в управлението. Убеден съм, че Шукри ще управлява Рудозем с много повече морал и човечност“, каза Уручев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов заяви, че не се гордее с това, което се случва в общината.“ Затова сме решени да променим коренно ситуацията.

Моята визия за развитие на община Рудозем е, че трябва да задържим младите хора, които със своя хъс и оптимизъм ще помогнат на Рудозем да разцъфти като другите общини, управлявани от ГЕРБ. С всички сили трябва да работим за промяна на Общината и тук да има видими резултати“, подчерта Халилов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.