Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Скъсяват болнични след някои операции (обзор)

Цветан Цветанов: Шукри Халилов е бъдещето на община Рудозем, ГЕРБ цени различията у хората

Заставаме зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов, защото сме оценили неговите качества. Той е млад човек с голямо сърце, почтен и енергичен. Шукри е човек, който не дели хората на наши и ваши. Ние сме в Чепинци, защото като партия не делим населените места на малки и големи. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Чепинци.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ винаги е била толерантна към всички, независимо от това кой каква религия изповядва. „Това е характерна особеност на европейските партии, които ценят различията у човека. Ние уважаваме всички, независимо от религията и произхода на хората“, обясни той.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че е много важно на 25-ти октомври жителите на община Рудозем да бъдат истински европейски граждани и да заявят ясно желанието си за промяна, прозрачност и достъпност на местната администрация. „При разговорите на Шукри с мен, с премиера Бойко Борисов и с министрите, той винаги е изтъквал значимостта на ГКПП „Рудозем-Ксанти“, за който вече е осигурено европейско финансирано. Когато граничният пункт бъде изграден, всички Вие ще усетите плюсовете на тази нова възможност за региона. Шукри Халилов е бъдещето на Рудозем и вярвам, че той винаги ще се вслушва в мъдрите Ви съвети за управлението на общината“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Смолян Николай Мелемов представи и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров. „Утре на празника на Смолян ще присъства кметът на община Ксанти, който ще обяви, че е осигурено финансиране за граничния пункт между Рудозем и Ксанти“, съобщи Мелемов. Той поиска подкрепата на жителите на Рудозем за Шукри Халилов, за да може да намери Общината своя добър стопанин.

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев Рудозем не е община, която да бъде давана за пример, поради своята голямата задлъжнялост, некачествени проекти и заради отдалечеността на администрацията от хората. „Вие действително имате нужда от промяна. Но най-вече от промяна в ценностите в управлението. Убеден съм, че Шукри ще управлява Рудозем с много повече морал и човечност“, каза Уручев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов заяви, че не се гордее с това, което се случва в общината.“ Затова сме решени да променим коренно ситуацията.

Моята визия за развитие на община Рудозем е, че трябва да задържим младите хора, които със своя хъс и оптимизъм ще помогнат на Рудозем да разцъфти като другите общини, управлявани от ГЕРБ. С всички сили трябва да работим за промяна на Общината и тук да има видими резултати“, подчерта Халилов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.