Цветанов в Чепеларе: Даваме шанс на всички достойни хора да са част от ГЕРБ

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чепеларе Тодор Бозуков, областният координатор и кандидат за кмет на Смолян Николай Мелемов и народният представител от ГЕРБ Даниела Дариткова се разходиха из центъра на Чепеларе, където разговаряха с хората и ги призоваха да гласуват с номер 2 в бюлетината за силния отбор на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Жителите на Чепеларе са будни и интелигентни хора, които знаят, че Тодор Бозуков може да управлява Общината стабилно – той е кметът, зад който стои най-влиятелната политическа сила – ГЕРБ. Подкрепата на ГЕРБ за Чепеларе и Бозуков ще бъде постоянна и занапред“, категоричен бе Цветан Цветанов. Тодор Бозуков му подари символа на община Чепеларе, като декларира, че ще превърне общината в зеленото сърце на България. Цветанов каза, че приема този символ като оценка за работата на партия ГЕРБ, на цялата Парламентарна група и на отношението към изпълнителната власт в лицето на Бойко Борисов към Чепеларе и региона.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че всички кандидати за съветници на ГЕРБ в Чепеларе са от гражданска квота, без изключение и обясни, че партията много разчита на гражданската квота в цялата страна. „Запознах се с кандидата ни за общински съветник Кирил Кондакчиев, който е в неравностойно положение. Силата на ГЕРБ е, че дава шанс на хората, които са част от нашето общество, но остават незабелязани, да покажат възможностите си в политиката. ГЕРБ дава шанс на всички достойни и качествени хора да бъдат част от отбора на ГЕРБ“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ е системна партия, която няма да допусне някой да поставя под съмнение авторитета и качествата, които притежава Тодор Бозуков. „Всеки има шанс да работи за каузата ГЕРБ. Но тези, за които личните интереси, са по-важни, имат право да изберат своя път“, обясни той. Зам.-председателят на ГЕРБ каза, че адмирира този процес, защото той е оздравителен и мобилизира структурите на партията.

„С екипа на ГЕРБ можем да отговорим на очакванията на хората, а на тези, които са агресивни и действат популистки в кампанията, трябва да покажем потенциала си и видимите резултати. Тодор Бозуков е заслужил доверието на ГЕРБ и обществената подкрепа, което му даде шанс да стане кмет на общината през 2011 година и да възстанови загубеното от годините, в които той не беше кмет“, посочи Цветан Цветанов. Според Цветанов единствената гаранция, че ще бъде реализиран проекта за уширение в частична трета лента на пътя Асеновград-Смолян е стабилното правителство на Бойко Борисов.

„През годините ние доказахме, че не запълваме ГЕРБ с роднини и приятели. ГЕРБ се отнася отговорно към хората в Чепеларе и аз съм сигурен, че голяма част от кандидатите ни за общински съветници, които в момента са от гражданската квота, ще станат наши членове“, категоричен бе областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини