Цветан Цветанов ще посети утре област Пазарджик

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Пазарджик утре, 21.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ – Пазарджик и кандидат за кмет на общината Найден Шопов, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:30 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Сърница Аки Пехлеван ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в града. Срещата ще се проведе в ресторант „Аликанте“ на ул. „Тодор Каблешков“ 1. На срещата ще присъстват и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници.

В 12:30 часа Цветан Цветанов, Найден Шопов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Ракитово д-р Любомир Петков ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в кафе-аперитив „Калигула“ на ул. „Иван Клинчаров“ 68.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Батак. В 13:30 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ инж. Атанас Коларов ще разговарят със симпатизанти и граждани на Батак в читалище „4-ти май“ на пл. „Освобождение“ 1.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и град Пещера. В 14:40 часа Цветанов, Найден Шопов, народният представител Десислава Костадинова и кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Николай Зайчев ще разговарят с жителите Пещера. Срещата ще се проведе в читалище „Развитие“ на ул. „Д. Горов“ 4.

В 17:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Панагюрище инж. Никола Белишки ще се срещнат със симпатизанти и членове на партията в града. На срещата в камерна зала на театъра на ул. „Кръстьо Гешанов“ 2 ще присъства и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в гр. Пазарджик. На пл. „Константин Величков“ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Пазарджик Найден Шопов и кандидатите за общински съветници.

В 20:00 часа Цветан Цветанов, народният представител Димитър Гечев и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Велинград д-р Костадин Коев ще се срещнат с жителите на Велинград. Срещата ще се проведе в читалище „Отец Паисий“ на ул. „“Хан Аспарух“ 31. За доброто настроение на всички ще се погрижат Славка Калчева и Веселин Маринов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини