Още една партия заяви подкрепа за Стефан Михайлов за кмет на Велико Търново

Партия “Нова алтернатива“ ще подкрепи кандидатурата на Стефан Михайлов за кмет на Община Велико Търново на вота в неделя. Това съобщи председателят на партията Николай Цонев, който се срещна с кандидата за кмет на Движение „Царевград за Велико Търново“ в старопрестолния град. „Имаме общи виждания за управленската програма и за приоритетите в дейността на общината. Със своята работа Стефан Михайлов е доказал, че знае как компетентно да управлява финансите на общината и да насочва парите там, където те ще носят възвръщаемост и просперитет за великотърновици“, каза по време на срещата Николай Цонев.

Двамата се обединиха около необходимостта от прозрачно управление и гражданско участие във вземането на решения за бъдещето на града. „Необходимо е незабавно подобрение и развитие на малкия и среден бизнес в България, като той трябва да бъде подпомогнат от държавата и общината, а не ограбван от тях“, подчерта Цонев. По думите му мерките в сферата на социалните дейности и заетостта, са също пресечни точки в приоритетите за управление на двете формации. „Г-н Михайлов споделя същите виждания за правилното развитие на община Велико Търново и ние даваме нашата подкрепа за неговата кандидатура“, подчерта още Цонев.

„Благодаря за подкрепата на ПП „Нова алтернатива“, надявам се да работим заедно във Велико Търново. Приемам я като подкрепа за принципите, който аз и колегите ми от Движение „Царевград за Велико Търново“ залагаме в програмата си за управление на общината – открито, честно към съгражданите ни, почтено и с визия за развитието на града за години напред. Искам да върна реално на Търново мястото, което той заслужава - в топ 5 на българските градове“, заяви още Стефан Михайлов. Движение „Царевград за Велико Търново“ е с № 17 в бюлетината.
Кандидатурата на Стефан Михайлов за кмет на Велико Търново беше подкрепена и от партия „Народен съюз“ .

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини