Мачовете и спортът по телевизията днес, 24 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 24.02.2020

Великобритания е на кръстопът за регулациите Лондон трябва да претегли плюсовете и минусите на различията

Река Темза преля и наводни имение на Джордж Клуни заради бурята „Денис“

Джип се преобърна след сблъсък в паднала скала на пътя Асеновград – Смолян

„Зелените“ яхват протест срещу ЧСИ

Болница в София похарчила четвърт милион за фиктивен курс по английски за санитари

Джендър баланс на Берлинале 2020

Жълт код за силен вятър в цялата страна утре

Четирима с положителна проба за коронавирус в Англия след евакуацията от круизния кораб „Даймънд принсес“

Тръмп готов да подпише лично споразумението за мир с талибаните

Раздаваха диаманти на ревю на Поля Кинова “Палома фешън” отпразнува 15 години

Родни плагиати развиха пиесата на „Ел Периодико“

Има заподозрени за съблечено в автобус момче

Санират блокове и къщи по нови схеми

Още една партия заяви подкрепа за Стефан Михайлов за кмет на Велико Търново

Партия “Нова алтернатива“ ще подкрепи кандидатурата на Стефан Михайлов за кмет на Община Велико Търново на вота в неделя. Това съобщи председателят на партията Николай Цонев, който се срещна с кандидата за кмет на Движение „Царевград за Велико Търново“ в старопрестолния град. „Имаме общи виждания за управленската програма и за приоритетите в дейността на общината. Със своята работа Стефан Михайлов е доказал, че знае как компетентно да управлява финансите на общината и да насочва парите там, където те ще носят възвръщаемост и просперитет за великотърновици“, каза по време на срещата Николай Цонев.

Двамата се обединиха около необходимостта от прозрачно управление и гражданско участие във вземането на решения за бъдещето на града. „Необходимо е незабавно подобрение и развитие на малкия и среден бизнес в България, като той трябва да бъде подпомогнат от държавата и общината, а не ограбван от тях“, подчерта Цонев. По думите му мерките в сферата на социалните дейности и заетостта, са също пресечни точки в приоритетите за управление на двете формации. „Г-н Михайлов споделя същите виждания за правилното развитие на община Велико Търново и ние даваме нашата подкрепа за неговата кандидатура“, подчерта още Цонев.

„Благодаря за подкрепата на ПП „Нова алтернатива“, надявам се да работим заедно във Велико Търново. Приемам я като подкрепа за принципите, който аз и колегите ми от Движение „Царевград за Велико Търново“ залагаме в програмата си за управление на общината – открито, честно към съгражданите ни, почтено и с визия за развитието на града за години напред. Искам да върна реално на Търново мястото, което той заслужава – в топ 5 на българските градове“, заяви още Стефан Михайлов. Движение „Царевград за Велико Търново“ е с № 17 в бюлетината.
Кандидатурата на Стефан Михайлов за кмет на Велико Търново беше подкрепена и от партия „Народен съюз“ .

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.