Рецептата на Стефан Михайлов: повече приходи в общината и по-малко данъци за гражданите и бизнеса

Как да имаме повече приходи в общината и в същото време да намалим данъчната тежест за хората и бизнеса? Това е основният въпрос, на който отговаря кандидатът за кмет на Движение „Царевград за Велико Търново“ Стефан Михайлов, когато разяснява икономическата си рецепта за развитие на община Велико Търново.

Заедно с председателя на Единна народна партия Мария Капон и кандидатът за общински съветник Валентин Стоянов, той проведе поредна среща със служителите в едно от големите великотърновски предприятия.

Като изключителен финансист, Стефан Михайлов представи на хората радикалните си предложения за подобряване на бизнес-средата, стимулиране на инвестиционните процеси, предоставянето на качествени електронни административни услуги и най-вече – адекватна данъчна политика.

„Трябва да предоставим възможността на великотърновци спокойно да регистрират колите си на територията на Велико Търново, а не да извършват това действие в Горна Оряховица, защото ставките там са по-ниски“, категоричен бе Михайлов.

„Искам да започнем ремонтите от малките улици до къщата на всеки един, а не само да се инвестира в асфалт в центъра на града и в тротоари“, каза още Михайлов. „Трябва да стигнем до всяка една къща от малките улици, а не само да се работи по видимите за премиера пътища“, допълни Мария Капон.

Разговорите продължиха и в приемната на Движение „Царевград за Велико Търново“ в кв. „Бузлуджа“, където Стефан Михайлов има открит ден за срещи с граждани – всеки четвъртък от 17.00 до 18.00 часа.

По същото време кандидатите за общински съветници Цветомир Енев, Красимир Недков, Елица Стефанова и Марияна Пашунова, заедно с Мария Капон, се срещнаха с гражданите от кв. „Бузлуджа“, като обиколиха пазара на квартала.

„На всеки давам личния си телефон. Ще очаквам след 25 октомври, като общински съветник, да получавам от Вас, както сигнали и жалби, така и лично да мога да Ви представлявам през следващите 4 години. Без значение за кого ще гласуват, аз ще бъда общинският съветник на всички великотърновци“, каза Цветомир Енев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини