На 20 март 2018 да почерпят

Предложиха брак на Златка Райкова

Безпилотен автомобил на „Юбер” блъсна пешеходец в Аризона и го уби

Пада възрастта на учениците, посягащи към наркотици 80% от зависимите посягат към синтетика

Гледаме телевизия на таблета и при пътуване в ЕС Ходим на почивка с онлайн абонамента си

Безработен приюти 8 щъркела

Селена Гомез с първи снимки след трансплантацията й на бъбрек

Война на дупките обяви Бойко Борисов (обзор) Министър-председателят обеща да изкара 200 000 чиновници по пътищата

Може да ви преместят на друго работно място, ако имате ТЕЛК

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 март 2018

Назначават 1300 войници до края на 2018 година Заделени са 30 млн. лв. за заплати

Автобус премаза крака на жена, тя загина

Стрелба и бой с брадви в Рупци 17-годишен нападател пронизан от стоп патрон в крака

Сирийското външно министерство разкритикува турското превземане на Африн

Българи купуват ниви до морето в Гърция и слагат каравана

Рецептата на Стефан Михайлов: повече приходи в общината и по-малко данъци за гражданите и бизнеса

Как да имаме повече приходи в общината и в същото време да намалим данъчната тежест за хората и бизнеса? Това е основният въпрос, на който отговаря кандидатът за кмет на Движение „Царевград за Велико Търново“ Стефан Михайлов, когато разяснява икономическата си рецепта за развитие на община Велико Търново.

Заедно с председателя на Единна народна партия Мария Капон и кандидатът за общински съветник Валентин Стоянов, той проведе поредна среща със служителите в едно от големите великотърновски предприятия.

Като изключителен финансист, Стефан Михайлов представи на хората радикалните си предложения за подобряване на бизнес-средата, стимулиране на инвестиционните процеси, предоставянето на качествени електронни административни услуги и най-вече – адекватна данъчна политика.

„Трябва да предоставим възможността на великотърновци спокойно да регистрират колите си на територията на Велико Търново, а не да извършват това действие в Горна Оряховица, защото ставките там са по-ниски“, категоричен бе Михайлов.

„Искам да започнем ремонтите от малките улици до къщата на всеки един, а не само да се инвестира в асфалт в центъра на града и в тротоари“, каза още Михайлов. „Трябва да стигнем до всяка една къща от малките улици, а не само да се работи по видимите за премиера пътища“, допълни Мария Капон.

Разговорите продължиха и в приемната на Движение „Царевград за Велико Търново“ в кв. „Бузлуджа“, където Стефан Михайлов има открит ден за срещи с граждани – всеки четвъртък от 17.00 до 18.00 часа.

По същото време кандидатите за общински съветници Цветомир Енев, Красимир Недков, Елица Стефанова и Марияна Пашунова, заедно с Мария Капон, се срещнаха с гражданите от кв. „Бузлуджа“, като обиколиха пазара на квартала.

„На всеки давам личния си телефон. Ще очаквам след 25 октомври, като общински съветник, да получавам от Вас, както сигнали и жалби, така и лично да мога да Ви представлявам през следващите 4 години. Без значение за кого ще гласуват, аз ще бъда общинският съветник на всички великотърновци“, каза Цветомир Енев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.