Променят движението в София заради изборите

Във връзка с провеждането на местните избори от Столична община информират за промяна в организацията на движението в София тази неделя, 25 октомври.

От 00.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга при вход А3 и прилежащите територии на НДК.

От 8.00 часа на 25 октомври се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите и автомобилите, превозващи изборните книжа, както следва:

- на бул. „Витоша” - между бул. „Пенчо Славейков” и бул. „Патриарх Евтимий”;
- ул. „Проф. Фритьоф Нансен” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”;
- бул. „Патриарх Евтимий” - между ул. „Проф. Фритьоф Нансен” и бул. „Витоша”;
- на паркинга на кръстовището на ул. „Баба Неделя” и бул. „Витоша”.

От 19.00 часа на 25 октомври се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт, както следва:

- по бул. „Витоша” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „Пенчо Славейков”;
- по ул. „Проф. Фритьоф Нансен” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”.

От 7.00 часа на 25 октомври и 1 ноември до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Кн. Александър І” между ул. „Московска” и бул. „Цар Освободител”.

От 19.00 часа на 24 и 31 октомври до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната поетапно се ограничава движението по бул. „Цар Освободител” между ул. „Г. С.Раковски” и бул. „Кн. Ал. Дондуков”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини