На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 25 април 2018

Унгария начело на Вишеградската четворка взе наградата за „Оригинално представяне“ Призът бе връчен на Международното туристическо изложение във Велико Търново

ГЕРБ закри официално кампанията си в Стражица с голям концерт

„Тук съм, за да подкрепя инж. Детелина Борисова, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места. Заедно с правителството и народните представители, те са част от големия отбор на ГЕРБ, които доказват, че могат да градят с видими резултати и да се грижат за хората! Подкрепете ги на 25 октомври, за да продължи промяната в Община Стражица!” С тези думи се обърна към препълнената спортна зала в Стражица вчера инж. Клавдия Ганчева, народен представител от Великотърновски избирателен район от ПП ГЕРБ по време на официалното закриване на кампанията на партията в общината. Стотици стражичани и жители на всички населени места дойдоха, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ на заключителния концерт. Събитието бе открито с химна на града, изпълнен от самодейците при НЧ „Развитие 1895” . Пред своите съграждани на сцената излязоха 17-те кандидати за общински съветници, 14-те кандидати за кметове на населените места и кандидатът за кмет на общината инж. Детелина Борисова. Листата на ГЕРБ включва професиналисти с опит в сферата на здравеопазването, образованието, финансите, спорта, социалните дейности и частния бизнес. ГЕРБ е единствената партия, която излъчва кандидати за кметове за всички населени места в Стражишко, където на 25 октомври ще има избор.

Част от кандидатите имат опит като управници, останалите са енергични, идейни и добре познати на местната общност личности. От името на кандидатите за общински съветници към своите съграждани се обърна д-р Емилия Георгиева, заместник-председател на местния парламент за мандат 2011- 2015: „ Имахме много тежка кампания, но бяхме удовлетворени, защото при нашите срещи четяхме в очите ви доверие! Нашият екип свърши доста за този мандат. Ще перефразирам сентенцията, че когато фактите говорят и боговете мълчат с: „Когато фактите говорят и политиците мълчат!” Аз ви призовавам на 25 октомври да подкрепите нашия екип и да направите разума победител, като гласувате с номер 6 в бюлетините!” Инж. Детелина Борисова благодари сърдечно на съгражданите си в залата: „Благодаря ви, че 4 години подкрепяхте мен и моя екип! На 25 октомври се нуждаем от вашата подкрепа, призовавам ви ако искате промените в Стражица да продължат, да направите разумния избор и да зачеркнете номер 6 в бюлетините! Ние ще продължим да интегрираме населените места към общинския център, ще продължим с политиката на прозрачност и диалог, ще продължим да градим и възраждаме Стражица! Имаме много идеи, част от които вече са включени в нови проекти за реализация!” Инж. Борисова накратко представи част от по-големите нови проекти за града: изпълнението на втория етап от благоустрояването на градския парк, реконструкцията на градския стадион, изграждане на фитнес на открито и нови детски площадки, цялостна реконструкция на галерията и превръщането й в мултифункционален културен център „Ангел Каралийчев”, ремонт на улици и тротоари, въвеждане на мерки за енергийна ефективност за обществени сгради и др. Тя обеща през новия програмен период през 2016 г., отново да се разкрият временни работни места и нови социални услуги.

Гости на събитието бяха инж. Клавдия Ганчева, народен представител от ГЕРБ и Мариян Костадинов, регионален шеф на Камарата на индустриалците в Габрово. Малката Пламена развълнува стражичани с изпълнението на нашумялата песен на Крисия „Детска планета”. Зрелищните композиции на ансамбъл „Българе” събраха аплодисментите на публиката. Концертът завърши с изпълненията на Нелина, като под вуците на македонски песни се извиха кръшни хора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.