Патриарх Неофит ще отслужи литургия в Троянския манастир за Голяма Богородица

Аспарухово – новото лице на Варна Най-южният квартал става все по-модерен и хубав

Румен Петков: Хората, задържали в акция Митьо Очите през 2007 г., бяха уволнени през 2009 г.

47-годишен пилот загина, след като разби малък самолет в дома си (ВИДЕО)

Министър Вълчев: НИМХ иска развод, БАН не дава

Бенчо Бенчев е обвинен, че е спомогнал на Митьо Очите да избегне наказателно преследване Пускат го под гаранция срещу 50 000 лв.

Бенчо Бенчев: Не приемам обвиненията и не съм извършил престъпление

Какво се случва при употреба на черен презерватив?

Армията ни – евтина, но ефикасна? И оперативно съвместима, иска премиерът Бойко Борисов

ООН: „Ислямска държава“ разполага с близо 30 хил. членове в Сирия и Ирак

Тръмп подписа законопроекта за бюджета на Пентагона, предвижда 716 млрд. долара за отбрана

Кристалина Георгиева: Влизането в еврозоната няма да доведе до сериозно повишаване на цените в България

Турската централна банка обяви мерки в подкрепа на пазара

Зоран Заев: България е партньор на Македония, трябва да уважаваме този, който ни помага

Тръмп приветства уволнението на служителя на ФБР, пращал критични есемеси за него

ГЕРБ закри официално кампанията си в Стражица с голям концерт

„Тук съм, за да подкрепя инж. Детелина Борисова, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места. Заедно с правителството и народните представители, те са част от големия отбор на ГЕРБ, които доказват, че могат да градят с видими резултати и да се грижат за хората! Подкрепете ги на 25 октомври, за да продължи промяната в Община Стражица!” С тези думи се обърна към препълнената спортна зала в Стражица вчера инж. Клавдия Ганчева, народен представител от Великотърновски избирателен район от ПП ГЕРБ по време на официалното закриване на кампанията на партията в общината. Стотици стражичани и жители на всички населени места дойдоха, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ на заключителния концерт. Събитието бе открито с химна на града, изпълнен от самодейците при НЧ „Развитие 1895” . Пред своите съграждани на сцената излязоха 17-те кандидати за общински съветници, 14-те кандидати за кметове на населените места и кандидатът за кмет на общината инж. Детелина Борисова. Листата на ГЕРБ включва професиналисти с опит в сферата на здравеопазването, образованието, финансите, спорта, социалните дейности и частния бизнес. ГЕРБ е единствената партия, която излъчва кандидати за кметове за всички населени места в Стражишко, където на 25 октомври ще има избор.

Част от кандидатите имат опит като управници, останалите са енергични, идейни и добре познати на местната общност личности. От името на кандидатите за общински съветници към своите съграждани се обърна д-р Емилия Георгиева, заместник-председател на местния парламент за мандат 2011- 2015: „ Имахме много тежка кампания, но бяхме удовлетворени, защото при нашите срещи четяхме в очите ви доверие! Нашият екип свърши доста за този мандат. Ще перефразирам сентенцията, че когато фактите говорят и боговете мълчат с: „Когато фактите говорят и политиците мълчат!” Аз ви призовавам на 25 октомври да подкрепите нашия екип и да направите разума победител, като гласувате с номер 6 в бюлетините!” Инж. Детелина Борисова благодари сърдечно на съгражданите си в залата: „Благодаря ви, че 4 години подкрепяхте мен и моя екип! На 25 октомври се нуждаем от вашата подкрепа, призовавам ви ако искате промените в Стражица да продължат, да направите разумния избор и да зачеркнете номер 6 в бюлетините! Ние ще продължим да интегрираме населените места към общинския център, ще продължим с политиката на прозрачност и диалог, ще продължим да градим и възраждаме Стражица! Имаме много идеи, част от които вече са включени в нови проекти за реализация!” Инж. Борисова накратко представи част от по-големите нови проекти за града: изпълнението на втория етап от благоустрояването на градския парк, реконструкцията на градския стадион, изграждане на фитнес на открито и нови детски площадки, цялостна реконструкция на галерията и превръщането й в мултифункционален културен център „Ангел Каралийчев”, ремонт на улици и тротоари, въвеждане на мерки за енергийна ефективност за обществени сгради и др. Тя обеща през новия програмен период през 2016 г., отново да се разкрият временни работни места и нови социални услуги.

Гости на събитието бяха инж. Клавдия Ганчева, народен представител от ГЕРБ и Мариян Костадинов, регионален шеф на Камарата на индустриалците в Габрово. Малката Пламена развълнува стражичани с изпълнението на нашумялата песен на Крисия „Детска планета”. Зрелищните композиции на ансамбъл „Българе” събраха аплодисментите на публиката. Концертът завърши с изпълненията на Нелина, като под вуците на македонски песни се извиха кръшни хора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.