Д-р Симидчиев: Алергичният ринит може да бъде сгрешен с вирусна инфекция

Катастрофа ограничава движението на магистрала „Тракия“

13 нови случая на коронавирус у нас, общият брой на заразените е 624 (ВИДЕО) Чака се пробата на починал мъж в Александровска болница

Днес е Разпети петък за католиците

Две бременни жени починаха от коронавирус в Мексико

Над 1 600 000 са потвърдените случаи на COVID-19 по света, жертвите на заболяването са близо 94 хиляди

Китайски учени: Коронавирусът може да се предава на неродени бебета от майките

Финансовите министри на ЕС се споразумяха за общ икономически отговор от 500 млрд. евро срещу COVID-19

Премиерът свиква днес извънредно дистанционно заседание на правителството

Слънчево и топло ще е времето днес

Шестима са ранени при тежка катастрофа в София

Раците с впечатляващи делови предложения, Везните да не вкарват свои пари в инвестиции – Дневният хороскоп на Алена

На 10 април 2020 да почерпят

Пролет пукна, ние още не… Всички слухове за край на нацията са силно преувеличени

881 жертви на коронавируса във Великобритания за денонощие

ГЕРБ закри официално кампанията си в Стражица с голям концерт

„Тук съм, за да подкрепя инж. Детелина Борисова, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места. Заедно с правителството и народните представители, те са част от големия отбор на ГЕРБ, които доказват, че могат да градят с видими резултати и да се грижат за хората! Подкрепете ги на 25 октомври, за да продължи промяната в Община Стражица!” С тези думи се обърна към препълнената спортна зала в Стражица вчера инж. Клавдия Ганчева, народен представител от Великотърновски избирателен район от ПП ГЕРБ по време на официалното закриване на кампанията на партията в общината. Стотици стражичани и жители на всички населени места дойдоха, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ на заключителния концерт. Събитието бе открито с химна на града, изпълнен от самодейците при НЧ „Развитие 1895” . Пред своите съграждани на сцената излязоха 17-те кандидати за общински съветници, 14-те кандидати за кметове на населените места и кандидатът за кмет на общината инж. Детелина Борисова. Листата на ГЕРБ включва професиналисти с опит в сферата на здравеопазването, образованието, финансите, спорта, социалните дейности и частния бизнес. ГЕРБ е единствената партия, която излъчва кандидати за кметове за всички населени места в Стражишко, където на 25 октомври ще има избор.

Част от кандидатите имат опит като управници, останалите са енергични, идейни и добре познати на местната общност личности. От името на кандидатите за общински съветници към своите съграждани се обърна д-р Емилия Георгиева, заместник-председател на местния парламент за мандат 2011- 2015: „ Имахме много тежка кампания, но бяхме удовлетворени, защото при нашите срещи четяхме в очите ви доверие! Нашият екип свърши доста за този мандат. Ще перефразирам сентенцията, че когато фактите говорят и боговете мълчат с: „Когато фактите говорят и политиците мълчат!” Аз ви призовавам на 25 октомври да подкрепите нашия екип и да направите разума победител, като гласувате с номер 6 в бюлетините!” Инж. Детелина Борисова благодари сърдечно на съгражданите си в залата: „Благодаря ви, че 4 години подкрепяхте мен и моя екип! На 25 октомври се нуждаем от вашата подкрепа, призовавам ви ако искате промените в Стражица да продължат, да направите разумния избор и да зачеркнете номер 6 в бюлетините! Ние ще продължим да интегрираме населените места към общинския център, ще продължим с политиката на прозрачност и диалог, ще продължим да градим и възраждаме Стражица! Имаме много идеи, част от които вече са включени в нови проекти за реализация!” Инж. Борисова накратко представи част от по-големите нови проекти за града: изпълнението на втория етап от благоустрояването на градския парк, реконструкцията на градския стадион, изграждане на фитнес на открито и нови детски площадки, цялостна реконструкция на галерията и превръщането й в мултифункционален културен център „Ангел Каралийчев”, ремонт на улици и тротоари, въвеждане на мерки за енергийна ефективност за обществени сгради и др. Тя обеща през новия програмен период през 2016 г., отново да се разкрият временни работни места и нови социални услуги.

Гости на събитието бяха инж. Клавдия Ганчева, народен представител от ГЕРБ и Мариян Костадинов, регионален шеф на Камарата на индустриалците в Габрово. Малката Пламена развълнува стражичани с изпълнението на нашумялата песен на Крисия „Детска планета”. Зрелищните композиции на ансамбъл „Българе” събраха аплодисментите на публиката. Концертът завърши с изпълненията на Нелина, като под вуците на македонски песни се извиха кръшни хора.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.