Писмо до великотърновци

Политиката прилича на Бърза помощ, защото отива там, където има проблем. През другото време не се сещаме, че съществува. Но тя съществува. И не само, когато опира до нас, а когато опре до съседите. Когато опре до внуците ни, когато опре до родителите на нашите приятели. Всеки ден сме заедно. Дори едно дърво да засадиш, пак става дума за политика, но този път – екологична. Когато става дума за работни места, е същото. Когато става дума за пътища или градски транспорт – пак политика. Дори осветлението на града е политика.

Някой знае ли как се случва тя зад големите бели стени на Общината? Или просто си даваме парите на някой - да ги управлява, както намери за добре 4 години подред. Понякога го виждаме на снимка до премиера или някой министър. Но с това не се изчерпва политиката. Това е само обвивката, а аз търся съдържанието.

Затова още в началото на кампанията Ви казах: Щом всичко тук ви харесва, не гласувайте за мен. И го казах съвсем искрено, защото политиката не е самоцел. Не е усмивки, интервюта и снимки. Тя е всичко това, което се крие зад големите бели стени на Общината. И ще бъде честно, ако животът Ви харесва, да не гласувате за мен, защото аз търся промяна. И то промяна от корена, до върха. И тя няма да се хареса на някои. Но има смисъл човек да опита, колкото и да е трудно. Иначе ще си стоим, отново четири години и ще мразим място, което трябва да обичаме. Велико Търново е място за обичане и ако го обичате, излезте на 25-ти и направете малко усилие, за да започне промяната.

С уважение:

Стефан Михайлов

Кандидат за кмет на Община Велико Търново

Движение „Царевград за Велико Търново“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини