Кметът на Куклен се заби с голфа си в крайпътна чешма, с опасност за живота е (снимка)

Изпълняващият длъжността кмет на община Куклен Илхан Кадир (ДПС) е катастрофирал тежко в четвъртък сутринта, след като се забил челно с белия си лек автомобил "Фолксваген Голф" в чешма край пътя за село Руен.

Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 8.30 часа, а според първоначални данни до злополуката се стигнало заради движение с несъобразено с пътните условия скорост и загуба на контрол над управлението на МПС-то на хлъзгав и мокър участък от пътя.

Илхан Кадир, който е пътувал сам в голфа, e приет в тежко състояние в Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив и с опасност за живота. Наложило се е екип на Първа хирургия да извърши спешно 2 животоспасяващи операции, тъй като кметът е бил с разкъсан черен дроб и спукан далак, съобщи Вера Аврионова от пресслужбата на най-голямата държавна болница в Пловдив. Освен това Илхан Кадир е с две счупени бедрени кости и пукната опашна кост, които ще бъдат оперирани от ортопедите в УМБАЛ "Свети Георги". На по-късен етап ще му бъде извършена и лицево-челюстна операция на пострадалия, който е и със счупена челюст от жестокия сблъсък в крайпътната чешма. На Илхан Кадир е взета и кръвна проба за алкохол.

Изпращаме и снимка на катастрофиралия голф. Снимката е на колегата от сайта "Пловдив 24" Никола Казалиев, който е родом и живее в Куклен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини