Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Дилян Млъзев, кандидат за кмет на Елена от ГЕРБ: „Благодаря от сърце за подкрепата през годините“

Уважаеми съграждани и жители на община Елена,
Приятели и съмишленици,

На 25 октомври ще имаме възможност да упражним своето суверенно право на глас. Сега е момента да Ви благодаря от сърце за подкрепата през годините, която ми даваше истинска сила в работата. Знам, че тази подкрепа бе не само заради мен, но и защото Вие повярвахте, че заедно можем да направим нашата община по-добра. Благодарение на Вашето доверие, подкрепа и търпение успяхме да постигнем резултатите, които днес са факт.

Приех като правило номер едно да използвам езика на толерантността към опонентите. Благодаря на тези от тях, които спазиха добрия тон през кампанията.
Заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ посветихме времето си на срещите с хората. Защото разговорите с тях са истинския предизборен дебат – този за повелителя на дните ни – животът. Дебатът e и за прекрасния ни град, който ние ден след ден, в продължение на години, направихме наистина нов и различен.
Хората с техните шарени съдби са най-ценното богатство за всеки град, а техният личен успех е приоритет за отговорния кмет. Ето затова съм дълбоко убеден, че ние с вас сме прекрасни хора. С моя екип имаме подготовката, опита и правилната визия за града ни, а с подкрепата на централната власт можем да преминем спокойно и уверено през така трудните времена.

Кампанията на Партия ГЕРБ – Елена беше позитивна и изцяло насочена към хората и живота, който искаме да направим по-добър сега, в днешния ден. Не след година, не след две, а сега! Затова е добре да излезем на 25 октомври и да гласуваме масово. За да покажем, че сме най-отговорната община в България.
Защото само с открито изразяване на свободната си воля имаме власт над съдбата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.