Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

МВР предупреди: Не преминавайте през Дунав мост-2 утре

Наказания в пловдивската Спешна помощ заради отказана помощ на 2-годишно дете

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри семинар на тема “Изкуството в променяща се Европа – време и граници“

Меркел обеща на Гърция помощ при военна агресия от Турция

Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Алексей Петров за пране на пари

България е партньор по 8 стратегически проекта

Индустриална зона „Загоре” в Стара Загора ще бъде първата в България от модерен тип

Чарли Шийн продава имението си в Лос Анджелис

България и Сърбия подписаха три меморандума за транспорта и социалната политика

Задържаха под стража дилър, заловен в казино

“Изворите” с трите моми в Котел – сред първенците в онлайн фотоконкурс

190 варненчета станали жертви на престъпления за година

2,3 млн. лева за инвестиции в Котел

Дилян Млъзев, кандидат за кмет на Елена от ГЕРБ: “Благодаря от сърце за подкрепата през годините”

Уважаеми съграждани и жители на община Елена,
Приятели и съмишленици,

На 25 октомври ще имаме възможност да упражним своето суверенно право на глас. Сега е момента да Ви благодаря от сърце за подкрепата през годините, която ми даваше истинска сила в работата. Знам, че тази подкрепа бе не само заради мен, но и защото Вие повярвахте, че заедно можем да направим нашата община по-добра. Благодарение на Вашето доверие, подкрепа и търпение успяхме да постигнем резултатите, които днес са факт.

Приех като правило номер едно да използвам езика на толерантността към опонентите. Благодаря на тези от тях, които спазиха добрия тон през кампанията.
Заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ посветихме времето си на срещите с хората. Защото разговорите с тях са истинския предизборен дебат – този за повелителя на дните ни – животът. Дебатът e и за прекрасния ни град, който ние ден след ден, в продължение на години, направихме наистина нов и различен.
Хората с техните шарени съдби са най-ценното богатство за всеки град, а техният личен успех е приоритет за отговорния кмет. Ето затова съм дълбоко убеден, че ние с вас сме прекрасни хора. С моя екип имаме подготовката, опита и правилната визия за града ни, а с подкрепата на централната власт можем да преминем спокойно и уверено през така трудните времена.

Кампанията на Партия ГЕРБ – Елена беше позитивна и изцяло насочена към хората и живота, който искаме да направим по-добър сега, в днешния ден. Не след година, не след две, а сега! Затова е добре да излезем на 25 октомври и да гласуваме масово. За да покажем, че сме най-отговорната община в България.
Защото само с открито изразяване на свободната си воля имаме власт над съдбата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.