Прокуратурата обжалва „паричната гаранция“ на шефа на депото за отпадъци край Дупница

Фонд „Земеделие“ преведе 4,5 млн. лв. по схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“

Иван Гешев изслушва кметове за „замразени“ сигнали за корупция

Рийз Уидърспуун и дъщеря й са като близначки

203 ученици се включиха в Националния конкурс „Любовта в нас“ Десетокласничка грабна специалната награда на кмета на Варна

“Сън“ : Търсите почивка на най-добра цена? България е най-евтината

Президентът Радев: Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият Борисов

Вицепремиерът Николова инспектира изграждането на българския павилион на ЕКСПО ДУБАЙ 2020

Българин на финал в Шотландия

Тръмп се пусна с президентската лимузина по писта на НАСКАР (ВИДЕО)

„Избери, за да помогнеш” събра близо 260 хил. лв. в подкрепа на 23 значими каузи

НОИ е издал повече от половин милион ПИК за три години

Елтън Джон изгуби глас, избухна в сълзи и прекрати концерта си (ВИДЕО)

Евакуираха жилищен блок в Златоград заради пожар

Митничари откриха 15 тона нелегално гориво в имот край Бяла Слатина

„Единни за промяна“: Да изкореним корупцията и работим за Видин

Задача на местната власт е да отвори вратите на общината за тези, които искат да инвестират, да се развиват, да разкриват нови работни места. Това заявяват от отбора на „Единни за промяна“, които твърдо отстояват позицията си за изкореняване на корупцията и слагане край на разхищаване парите на видинчани.

„Унизително и тъжно е да продължаваме да бъдем неми свидетели на отчайващото състояние, до което местната власт доведе Видин и видинчани“, каза кандидатът за кмет от „Единни за промяна“ Росица Кирова. Тя поясни, че един от ангажиментите, които поема, е да има пълна прозрачност при вземането на решения, като за тази цел се провеждат обществени обсъждания.

„Ние ще приложим гражданска формула на управление, която да ни помогне да изхвърлим боклука от нашия общ дом, да го почистим, подредим и проветрим, така че да можем без срам да си поканим гости. Можем да го постигнем единствено, ако сме обединени в желанието си за промяна“, каза още Росица Кирова.

По време на многобройните си срещи с жителите на община Видин, кандидат-съветниците от листата на „Единни за промяна“ заявиха своята категорична позиция да управляват честно и открито, спирайки разрухата и унищожаването на Видин. „В община Видин ще заработи пълноценно Общественият съвет, чрез който гражданите ще имат непрекъснат достъп и механизми за вътрешен контрол върху действията на администрацията“, заявиха от коалицията.

В подкрепа на амбициозната си програма от „Единни за промяна“ ще използват опита на партньорите си от германската провинция Бавария за реорганизиране работата на администрацията и осигуряване на бързо и качествено обслужване на гражданите и инвеститорите.

„Ще използваме всички позволени от закона механизми за изпълнение на поетите от правителството ангажименти за извеждане на Видин като приоритетен регион за развитие, както на ниво общински проекти, така и на ниво проекти в частния сектор“, заявиха още от „Единни за промяна“ и призоваха видинчани на 25 октомври да дадат своята подкрепа за номер 11 в бюлетината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.