Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Италианският премиер Джузепе Конте обвини ръководството на болница за разпространението на коронавируса в страната

Затварят пътя през Широка лъка в неделя заради кукерския фестивал

Отложиха световното първенство по тенис заради коронавируса

Проф. Петко Салчев е единственият кандидат за управител на НЗОК

Горя къща в Павликенско Огнеборци от Великотърновска област са се отзовали на 18 произшествия заради бурния вятър

Разбиха нарколаборатория край Дупница (СНИМКИ)

Руска компания се включва в изграждането на „Турски поток“ в България

Новите жилища в Пловдив с рекорден ръст на цените

Кольо Милев: Промяната в Сливен не отричат и най-големите критици

„В кампанията кандидати „получаваха“ подкрепа от Европа, но знаем, че ние върнахме и градихме „от нулата“ загубеното доверие. Тежеше и огромен дълг, но не позволихме провал на проекти. Показахме, че можем да овладеем инфраструктурния хаос“ – това каза кандидатът за кмет на община Сливен инж. Кольо Милев /БСП/ на среща с избиратели в четвъртък.

По думите му Сливен е боледувал – икономически, инфраструктурно, в социален и духовен план. „Хората бяха отчуждени от управлението, оставило града им разкопан, със спрени европейски средства, с дългове и скрити проблеми. Промяната четири години по-късно не отричат и най-големите ни критици“, каза Милев.

Тази седмица приключи водният цикъл в Сливен. „Ябълката на раздора“ от предишния мандат, заради който общината беше наказана със спирането на парите от Европа през 2011 година, най-накрая е факт.

„Едва ли има друга община, която да е борила така за водния си проект. Има места в страната, където водните цикли са под въпрос. Но е задължително през следващите години да бъде завършена пречиствателната станция за питейни води, така че да приключи водната сага на Сливен. Там ангажиментът е на държавата, която вече е инвестирала над 30 милиона лева. Имаше възможност в миналия мандат обектът да тръгне, но с поредната смяна във властта, той отново е замразен“ – допълни той.

Ясни са и големите обекти, по които ще се работи в Сливен прeз следващите 4 години. Смяна на транспорта, синя и зелена зона, кръгово кръстовище, парк Хамам баир, детски градини, собствени средства за кварталите и селата, ремонти на улици и сгради най-вече.

„Важна ще е и ролята на съветниците в следващия мандат. Ако в Общинския съвет влязат повече хора, които са вътре не заради заплатата, а за да свършат нещо за града, тогава може да се каже, че мандатът ще бъде и стабилен“ – каза кандидатът Кольо Милев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.