Цветанов: Най-правилният избор за община Пирдоп е номер 5 за Донка Бикова и ГЕРБ

Най-правилният избор за Пирдоп е номер 5 за Донка Бикова, за бъдещето на общината.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник- председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Пирдоп. На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ и народен представител Галя Георгиева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Донка Бикова, кандидатите за кметове на общините Антон – Стоил Карагьозов, на Мирково-Петър Грохчев, на Златица – Иван Стойнов, на Чавдар - Галя Кунина, на Копривщица – Генчо Герданов, както и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Цветанов заяви, че кметовете на ГЕРБ в София област ще започнат да работят за развитието на общините още на 26-ти октомври. „Нашите кметове ще реализират повече успешни европейски проекти. Затова искаме да имаме стабилна местна власт, за да засилим връзката на регионите с изпълнителна власт и с Брюксел“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията е доказала, че може да носи отговорност. „Ние доказахме, че работим за просперитета и бъдещето на България, защото правителството на Бойко Борисов върна доверието на Брюксел“, категоричен бе Цветанов.

Той благодари за подкрепата, която ГЕРБ получава от хората. „ Над 1 000 000 избиратели ни гласуват доверие на всички избори, защото ГЕРБ стабилизира държавата“, каза Цветан Цветанов.

Цветанов бе категоричен, че не бива да бъде подценяван и избора за кметове на населени места и за общински съветници. „Нека направим силен отбор и заедно с правителството да постигнем стабилно управление на България, защото доверието, което получава ГЕРБ през тези години, е благодарение на Вас, избирателите”, уточни Цветанов. Той бе категоричен, че ГЕРБ прави реални политики и работи в интерес на хората, защото има най-добрия екип от професионалисти. „Подкрепата, която получаваме, означава и доверие към премиера Бойко Борисов“, заяви Цветан Цветанов.

„Готова съм да работя за бъдещето на децата ни и на всички жители на община Пирдоп, заедно с екипа от професионалисти, който ще управлява с мен“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Донка Бикова. Тя бе категорична, че усилията й ще бъдат насочени към подобряване облика на града, чрез модернизиране на инфраструктурата. „Ще вземам правилните решения на важните проблеми, заедно с жителите на община Пирдоп“, посочи Бикова. Тя подчерта, че през следващите четири години тя и екипът ще работят усилено за реализирането на проекти, финансирани от Европейския съюз.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини