Републикански шампион и трети в Европейско първенство за младежи взеха участие в турнира по билярд за Купата на Стефан Михайлов

Движение „Царевград за Велико Търново“ организира открит турнир по билярд за Купата на Стефан Михайлов. 22-ма участници се събраха в спортен клуб „Динамик“, за да премерят сили по класически билярд, на двойна елиминация.

Турнирът бе открит с първоначален разбиващ удар на Стефан Михайлов, право в целта. В оспорваната надпревара взеха участие републиканският шампион от 2015 година – Мирослав Маймарев, както и заелият 3-то място на Европейското първенство за юноши през 2014 година – Антон Златев. Техни достойни противници бяха кандидатите за общински съветници Елица Стефанова, Красимир Недков, Мирослав Паничаров, Борислав Ненков и Павел Велчев, както и представители на Младежката организация на движението.

Двамата професионалисти в този спорт Мирослав Маймарев и Антон Златев направиха истинско шоу за присъстващите гости и участници в турнира. И естествено заеха призовите места в надпреварата - на 3-то място се класира Мартин Минков, 2-ри остана Антон Златев, а 1-во място зае Мирослав Маймарев. Наградата бе връчена от кандидатът за общински съветник Красимир Недков.

„Организирахме този турнир, защото ние, от Движение „Царевград за Велико Търново“ държим на феърплея, на честното състезание, уважение, мъжко и достойно поведение не само в спорта, но и в управлението и отношението към града ни“, каза Стефан Михайлов. „Радвам се че някой се е сетил за този спорт. Мисля, че Стефан Михайлов и колегите му от движението дадоха един страхотен пример за провеждането на такова мероприятие”, каза от своя страна победителят в надпреварата Мирослав Маймарев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини