3-годишно дете е прието в болница с наранявания и опасност за живота Разследват причините, довели до тежкото му състояние

Шефът на АПИ: 151 км около София ще са без винетка Поддържането им струва 8 млн. лв. годишно, каза Георги Терзийски

Дъщерята на Стивън Спилбърг се впуска в порното

ОДМВР-Шумен пита: Познавате ли този обирджия?

Над 1000 стопани във видинско обезщетени заради чумата по свинете

Румен Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят

Започна регистрацията на НПО, желаещи да участват в избора на Съвет за развитие на гражданското общество

Шофьор блъсна колоездач и избяга

Задържаха дрогиран руснак зад волана

Задържаха рационализатори, крали ток с дървени пръти

Евакуираха 400 души от хотел в Пампорово заради пожар

Мъж с шал на лицето опитал да ограби магазин в столичния квартал „Люлин“

Нападателят от Ханау бил крайнодесен, убил и майка си

ГЕРБ призоваха президента Радев да се извини за поругаване на паметта на Левски

Нацист заличен от Берлинале Заличават името на Алфред Бауер от наградата „Сребърна мечка” заради хитлеристка дейност

Даниел Панов: За населените места сме дали повече, отколкото останалите обещават

„Една лъжа, повторена 100 пъти, се опитват да я превърнат в истина. Затова тези, които ви обещават светло бъдеще и за които стоят икономически интереси, говорят как като кмет не съм обръщал внимание на населените места и кварталите“, обърна се Даниел Панов към жители на квартал „Бузлуджа“ във Велико Търново и в с. Шереметя. „За четири години изчистихме реномето на Общината и Общинския съвет“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на старопрестолния град.

Над 6 милиона лева са инвестициите в 36-е населени места от общината – за инфраструктура, поддръжка на общински сгради, читалища, училища и детски градини, за облагородяване и благоустрояване, за асфалтиране на улици. По време на първия мандат на Даниел Панов населените места са получили извън разчетените местни бюджети по 1 150 000 лева на година, сочат обобщените данни. Бюджетът, издръжката и комуналните дейности в населените места за четири години възлизат на близо 12 милиона лева. 

„В следващия мандат кметовете и кметските наместници ще могат да подават проекти за ВиК- и пречиствателни съоръжения, които ще се финансират с европейски средства. Ще има повече пари за улици и тротоари“, каза още Даниел Панов пред жителите на с. Шереметя.

В кв. „Бузлуджа“ отново бе поставен въпросът за пенсионерския клуб. Даниел Панов припомни, че проблемът с помещението е възникнал при предишното управление на Велико Търново. „Ние обаче имаме решение – в свободните зони от „СОУ Г. С. Раковски“ можем да освободим помещения за клуба“, подчерта Панов. 

Великотърновци оценяват ремонтите и подобряването на градската среда, макар да са свързани с временни затруднения. Даниел Панов ги увери, че дейността ще продължи и в останалите части на кварталите, както и в населените места. Тя е заложена с проекти в Интегрирания план за градско развитие, за които вече има гарантирано финансиране. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.