Кольо Милев: Връзката с хората е нашата сила!

Заставам пред вас след един тежък, но успешен мандат, който даде нова посока за развитие на Сливен. Поех община, която боледуваше – икономически, инфраструктурно, в социален и духовен план. Хората бяха отчуждени от управлението, оставило пропасти не само по улиците, но и във връзката си с гражданите.

Промяната четири години по-късно не отричат и най-големите ни критици. В кампанията кандидати „получаваха“ подкрепа от Европа, но знаем, че ние градихме „от нула“ загубеното доверие. Тежеше огромен дълг, но не позволихме провалянето на нито един проект. Показахме, че може да овладеем инфраструктурния хаос. Опонентите ни обещаваха работни места и инвеститори, нищо че в минали мандати ги прогонваха. Днес бизнесът, върнал се в Сливен, има в лицето на общината ефективен и предвидим партньор. Не решихме всички проблеми, но хората усетиха ново отношение и грижа от общината.

Скъпи сливналии,
В тази кампания имаше опити да бъда дискредитиран, чух и много лъжи, които се родиха в кампанията и ще умрат с нея. Не мога да накарам опонентите ми да казват истината, защото нямат интерес от нея. Затова се обръщам към реалистите, към хората с очи и разум. Упорство, работа от сутрин до вечер, дисциплина и връзка с хората. Това изведе веднъж Сливен от задънената улица. Тази промяна трябва да продължи и занапред.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини