Ван се вряза в минувачи в Торонто, деветима са загинали (ВИДЕО)

На 24 април 2018 да почерпят

Изложба на Гергана Минкова

Гениалните доктори „клъцни-срежи” Холивудските знаменитости дължат „естествения” си вид на виртуозни пластични хирурзи

Роналдо срещу германци – 22 мача, 26 гола (ИНФОГРАФИКА)

Върхът на Джеймс Бонд Интерактивни изживявания с автомобилите на Агент 007

Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

ГЕРБ сигнализира за нарушения в Карлово, Кула и селата Кривня и Българка

Жалби за нарушения в Карлово, Кула и селата Кривня и Българка в изборния ден внесе ГЕРБ. В Карлово жалбата е срещу член на СИК, чийто мъж е в листата на БСП за общински съветници

Упълномощеният представител на ГЕРБ – Карлово – Сребра Атанасова входира жалба до Общинска избирателна комисия – Карлово. Тя е срещу неправомерното назначаване на Пенка Почалеева-член на СИК в село Бегунци, чийто мъж е регистриран в листата на БСП за общински съветници.

Упълномощеният представител на ГЕРБ – Карлово – Сребра Атанасова входира жалба до Общинска избирателна комисия – Карлово. Тя е срещу неправомерното назначаване на Пенка Почалеева-член на СИК в село Бегунци, чийто мъж е регистриран в листата на БСП за общински съветници.

ГЕРБ – Кула внесе жалба в Общинската избирателна комисия

ГЕРБ – Кула внесе жалба в Общинската избирателна комисия за неправомерна агитация в изборния ден. В жалбата се посочва, че лек автомобил, облепен с агитационни материали на кандидата за кмет от БСП Николай Ненов, се движи в града и общината, и спира пред изборните секции.

В жалбата се констатира нарушение на чл. 182, ал. 4 от Изборния кодекс, според който не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.
Жалбата е изпратена и до Районно полицейско управление – Кула и Районната прокуратура, тъй като облепения по този начин автомобил не отговаря на техническата спецификация на моторното превозно средство по талон.

ГЕРБ с жалба за неправомерна предизборна агитация в село Кривня

Предизборният щаб на ГЕРБ в Община Ветово депозира тази сутрин в общинската избирателна комисия жалба във връзка с неправомерна предизборна агитация в село Кривня. Кандидатът за кмет на Община Ветово от ГЕРБ Димитър Денев отбелязва в текста, че към 7:10 часа Хасан Рамаданов Хасанов от Кривня е забелязан да разлепя плакати на партия ДПС пред СИК № 180500013. Това е нарушение на чл. 184 (1) от Изборния кодекс. Там е упоменато, че се забранява поставяне на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която е изборното помещение през изборния ден и до края на гласуването.

В жалбата се настоява за навременни действия във връзка с отстраняване на допуснатото нарушение.

ГЕРБ-Силистра внесе жалба в ОИК за нарушение в СИК в село Българка

ГЕРБ-Силистра внесе жалба в ОИК с вх.№ 400 е във връзка с това, че членове на СИК в село Българка, които са представители съответно на партия ББЦ и Реформаторския блок, са във фактическо съжителство, с което драстично се нарушава Изборния кодекс.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.