На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

ГЕРБ сигнализира за нарушения в Карлово, Кула и селата Кривня и Българка

Жалби за нарушения в Карлово, Кула и селата Кривня и Българка в изборния ден внесе ГЕРБ. В Карлово жалбата е срещу член на СИК, чийто мъж е в листата на БСП за общински съветници

Упълномощеният представител на ГЕРБ – Карлово – Сребра Атанасова входира жалба до Общинска избирателна комисия – Карлово. Тя е срещу неправомерното назначаване на Пенка Почалеева-член на СИК в село Бегунци, чийто мъж е регистриран в листата на БСП за общински съветници.

Упълномощеният представител на ГЕРБ – Карлово – Сребра Атанасова входира жалба до Общинска избирателна комисия – Карлово. Тя е срещу неправомерното назначаване на Пенка Почалеева-член на СИК в село Бегунци, чийто мъж е регистриран в листата на БСП за общински съветници.

ГЕРБ – Кула внесе жалба в Общинската избирателна комисия

ГЕРБ – Кула внесе жалба в Общинската избирателна комисия за неправомерна агитация в изборния ден. В жалбата се посочва, че лек автомобил, облепен с агитационни материали на кандидата за кмет от БСП Николай Ненов, се движи в града и общината, и спира пред изборните секции.

В жалбата се констатира нарушение на чл. 182, ал. 4 от Изборния кодекс, според който не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.
Жалбата е изпратена и до Районно полицейско управление – Кула и Районната прокуратура, тъй като облепения по този начин автомобил не отговаря на техническата спецификация на моторното превозно средство по талон.

ГЕРБ с жалба за неправомерна предизборна агитация в село Кривня

Предизборният щаб на ГЕРБ в Община Ветово депозира тази сутрин в общинската избирателна комисия жалба във връзка с неправомерна предизборна агитация в село Кривня. Кандидатът за кмет на Община Ветово от ГЕРБ Димитър Денев отбелязва в текста, че към 7:10 часа Хасан Рамаданов Хасанов от Кривня е забелязан да разлепя плакати на партия ДПС пред СИК № 180500013. Това е нарушение на чл. 184 (1) от Изборния кодекс. Там е упоменато, че се забранява поставяне на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която е изборното помещение през изборния ден и до края на гласуването.

В жалбата се настоява за навременни действия във връзка с отстраняване на допуснатото нарушение.

ГЕРБ-Силистра внесе жалба в ОИК за нарушение в СИК в село Българка

ГЕРБ-Силистра внесе жалба в ОИК с вх.№ 400 е във връзка с това, че членове на СИК в село Българка, които са представители съответно на партия ББЦ и Реформаторския блок, са във фактическо съжителство, с което драстично се нарушава Изборния кодекс.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.