Цветанов: Ще имаме над 115 кметове на общини

Това е десетата поредна изборна победа на ГЕРБ

ГЕРБ е първа политическа сила и това е нашата десета поредна изборна победа. Ще имаме над 115-120 кметове на общини. Очакваме 10 областни центрове, в които ГЕРБ ще бъде победител. Бяхме постоянно сред хората, бяхме честни. Спечелихме с искреност и видими резултати. Днес чрез вота на българските граждани беше даден отговор на всички провокации. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в централата на ПП ГЕРБ. „Благодаря на всички, които гласуваха. Благодаря на всички, които задържаха добрия тон по време на предизборната кампания“, посочи Цветанов, съобщиха от ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ поздрави Йорданка Фандъкова за постигнатата категорична победа на първи тур в София. „Йорданка Фандъкова получи с 5 до 6% повече отколкото 2011 година, което означава доверие, означава признание. Благодаря на всички, които направиха, така че кампанията да бъде по-интересна, но преди всичко искам да се обърна към нашите коалиционни партньори – Реформаторският блок, нека сега обаче, да излязат и да се извинят за всичко това, което направиха като нападки към Йорданка Фандъкова, към Иван Портних, към Атанас Камбитов и към всички тези кметове от ГЕРБ, които печелят. И да видя какво ще направят сега, ако на балотаж отидем в Хасково с реформаторския дух на господин Добри Беливанов – ще запазим ли статуквото или ще продължим напред? Защото повярвайте, че в тази кампания дадохме всичко от себе си, бяхме достатъчно мотивирани“, заяви още Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че основният опонент на партията БСП ще получи пълен крах в общини като Шумен, Видин, Ловеч и Перник. „Предстои ни втори тур. След балотажа ще дадем отговор на много въпроси. ГЕРБ доказа, че е толерантен партньор“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини