Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Радан Кънев: Бихме рекорда си в София

Изключително висок кредит на доверие за управляващите, изключителен такъв и за Реформаторите. Увеличаваме си резултата спрямо парламентарните избори и като процент, и като абсолютни гласове. Това заяви лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев пред Нова телевизия.

Според него ДПС и БСП губят по 5% всяка спрямо последните парламентарни избори. На местните избори активността е по-висока, каза Кънев, като уточни, че все пак това не са окончателните резултати. Коалицията е много стабилна, има много сериозно ново доверие.

ДПС се капсулира в изцяло турските райони в страната и загуби смесените, продължи Кънев. В Шумен нито на балотажа, нито в Общинския съвет ДПС няма да има думата, което е безпрецедентно, посочи тъмносиният политик.

В Добрич има балотаж между ГЕРБ и Реформаторите, във Варна сме втори, в Кърджали имаме исторически пробив с общински съветници, изброи Радан Кънев. За Плевен Кънев каза, че сега Георг Спартански води и ще има балотаж пак срещу ГЕРБ. Трудно ще е, но не трябва да клатим стабилността на държавата пред бежанската криза. Който бие – бие, това са избори за кмет, заяви Кънев.

На въпрос дали ще се кандидатира за президент, Радан Кънев просто посочи, че на президентските избори може десен кандидат да спечели без балотаж и без подкрепа от ДПС.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете