Залози 1:41 за Стилиян да поеме „Вила“

Стилиян Петров е едно от 10-те имена, спрягани за нов мениджър на „Астън Вила“. В неделя клубът уволни Тим Шърууд.
Коефициентите за Стилиян, който не е бил досега треньор, са около 1:41. Разбира се, той е далеч от фаворитите за поста.

А номер едно в залозите е Реми Гард, френският специалист, водил за последно 3 сезона „Лион“. Той бе част от първия шампионски тим на Арсен Венгер в „Арсенал“ през 1998-а като опорен халф.

Други споменавани имена са Джон Мойс, Брендън Роджърс и Мурат Якин.
Същевременно Жозе Моуриньо изглежда влиза в решителна седмица за кариерата си в „Челси“. Бордът на директорите на клуба ще заседава в понеделник и ако тимът загуби в събота от „Ливърпул“, вероятно ще уволни мениджъра. Това твърдят вестниците в Англия.

По ирония на съдбата - ако има нещо вярно - Юрген Клоп може да подпише уволнението на Жозе, който се изказа много ласкаво за германеца при идването му на „Анфийлд“ преди 2 седмици.

„Челси“ е на 15-о място с 11 точки от 10 кръга - най-слаб старт на сезон в кариерата на Моу. Специалния загуби 6 от последните си 12 двубоя във Висшата лига, а преди това имаше 6 поражения в 64 срещи!

Свидетели разкриха и какво ще пише в доклада на рефера Дейвид Мос, който изгони Моуриньо на трибуните в събота по време на „Уест Хем“ - „Челси“ (2:1).

Португалецът крещял обиди като „идиот“ и „слабак“ към рефера на почивката между полувремената в тунела към съблекалните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят