Студентски бригади от фирма Work Abroad LLC

Чудили ли сте се защо студентите вземат участие в Work and Travel програми в САЩ през лятото? А защо е толкова популярно? А защо ти не си го направил все още?

Е, всички тези въпроси са достатъчни, за да те откажат от цялата тази игра на въпроси и отговори. Ето затова ще ти споделим причината, която кара WorkAbroadLLC да продължава своята дейност и дава отговорите на всичките онези трудни въпроси по-горе.

Защо съществуваме? Защо сме точно на този пазар и какво ни мотивира? В какво вярваме толкова силно, което да ни кара вече толкова години да работим за една и съща кауза? А защо ни пука?

Ние сме тук, защото вярваме, че не си заслужава да не вярваш в нищо. Вярваме, че сблъсъка с нова култура и американския начин на живот ще обогати всеки, който се реши да се докосне до него. Вярваме, че този момент, когато всеки един от нас е отвъд океана и трябва да разчита на себе си, променя животи. Вярваме в идеята за комфортната зона и също така вярваме, че трябва да правим нужното, за да излизаме от нея. Културното богатство, което човек може да спечели за едно лято в Съединените Американски Щати, е неоценимо. От мястото където живееш и работиш, до мястото където пазаруваш, и да не забравяме – мястото, което ще посетиш когато приключи сезона – вярваме, че всички тези места ще те променят. Вярваме, че когато видим какъв е стандарта на живот в САЩ ще пожелаем да подобрим поне малко и стандарта на живот в България. Вярваме, че когато видим разликите в поведението и обноските на американските граждани ще искаме да подобрим и своите собствени. Тогава, когато някой клиент с когото сте работили остане толкова доволен от вас, че реши да ви прегърне и да ви каже, че сте прекрасен човек, ще повярвате и вие. Ще повярвате колко много може да ви даде участието в Work and Travel. И най-вече ще повярвате в себе си.

А ние вярваме най-вече в това, че в България има работливи, талантливи и жадни за просперитет млади хора. Такива като теб.

Получава се така, че ние можем да направим много за теб и да работим за това, в което вярваме. Ако и ти вярваш в същото посети някой от нашите офиси и разбери повече за WAT програмата, която ти предлагаме.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини