Сидеров: Битката ми срещу наркобизнеса ще продължи. Хайдушко движение ще доведе до промени

Битката ми срещу наркобизнеса ще продължи. Това каза от парламентарната трибуна в декларация лидерът на "Атака" Волен Сидеров, цитиран от „Фокус”.

„В България няма демокрация – има полицейска и фашистка диктатура. В България вече не се провеждат избори – те са предварително нагласени, купени и проведени. Затъмни се важният момент на изборите. Защо вече обществото се примирява с бруталната фашистка диктатура? Това беше върхът на диктатурата”, заяви Сидеров.

По думите му, негови съратници на площада са задържани, така че поредният митинг на "Атака" да бъде осуетен. „В България не може да се проведе нормален протестен митинг. Единствената опозиционна партия в парламента е мачкана и репресирана. Служител на американското посолство беше до Румяна Бъчварова и ѝ говореше какви нареждания да дава във въпросната вечер пред НАТФИЗ. Никакви избори и игра на политика не могат да променят нещата, освен хайдушко движение. Ние сме окупирани от американски военни и сме несамостоятелни и несуверенни”, заяви Сидеров в декларацията си.

„Да се върнем в изборния ден, който още не е свършил. Стадионът в Чили и „Арена Армеец” – два образа и една и съща диктатура. Да има 1 млн. наркозависими е огромна несправедливост. Когато ме влачеха и ритаха полицаите, защото това беше нареждане. Блъскаха и удряха и жена ми, която е с операция след раждане. Ако са останали българи, които могат да разсъждават и да се борят за свободата си, нека да го направят сега”, каза още Волен Сидеров.

Коментари

Задължително поле