Падат акциите на чиновника в 142 закона Хората няма да бъдат „куриери” между различни служби

Ердоган: Нападатели, взимащи на прицел Турция, ще бъдат връщани в „ковчези“

Какво трябва да знаете, ако работите на срочен трудов договор

Русия призна Република Северна Македония

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 19 март 2019

Холандската полиция е задържала заподозрения за стрелбата в Утрехт

Българка в Утрехт: Притеснени сме, че нападателят все още е на свобода

Корнелия Нинова за атентата в Утрехт: Да бъдем единни и съпричастни в борбата срещу тероризма

Подписан бе новият колективен трудов договор в сферата на образованието в Търново

Елена Йончева: Членовете на БСП гласуваха демократично листата за евровота

Всеки трети с по-ниска пенсия 57% ще получат увеличение заради новата формула за изчисление на парите

Средношколци от 21 училища участваха в Национално ученическо състезание в Стопанска академия

Болници ще затварят заради липса на сестри Здравни работници от цялата страна излязоха на протест

Спецсъдът пусна Миню Стайков под гаранция от половин милион лева

Над 30 загинали и 91 ранени, след като влак дерайлира в Конго

Инж. Детелина Борисова, кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за община Стражица: Каква Стражица искате за децата си – европейска община или изоставаща провинция?

Модерна и развиваща се община или дълбока провинция, за която рядко се чува в България? Стражица, която се приема сериозно от държавата, бизнеса, неправителствения сектор и международните партньори или комичен град със затихващи функции, управляван от шепа хора с остарелите методи на бизнеса от 90-те?

Тези въпроси, свързани с избора в неделя, задава на своите съграждани инж. Борисова.

Стражица на банкетите и липсата на визия или Стражица на диалога, културния възход, отворена към хората, към европейски партньори в образованието и културата?

СТРАЖИЦА ВЕЧЕ Е ОБЩИНА С УТВЪРДЕН АВТОРИТЕТ

Стражица от 2015 година, която е в челните места по различни национални класации или Стражица, която е на опашката по различни показатели?

Първи сме по усвояемост на европейски средства в цялата великотърновска област и над средната усвояемост за страната, удостоиха ни с приз за най-прозрачна Община сред 264 български общини, оценяват Местната инициативна група „Стражица- Лясковец” като една от най-успешните в България. В какъв град виждате своето бъдеще – в съвременен общински център, в който администрацията ежедневно повишава своя професионализъм и е в услуга на гражданите и бизнеса или в буксуваща община с незавиден авторитет?

ГЕРБ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В СТРАЖИЦА

На тези избори ГЕРБ се представи достойно и убедително! В сравнение с 2011 година, имаме с двама общински съветници повече, и вдигаме резултата за листа с почти 30%. От първи тур спечелихме 3 кметства, а на балотаж отиваме в още шест села. С близо 1100 гласа се е увеличила подкрепата ни за кмет на Общината в сравнение с предходните избори! Това е оценката на нашите съграждани за свършеното през мандата – че вървим в правилната посока и аз им благодаря сърдечно за това!

В тази кампания ГЕРБ заложи на честната игра. Ние водихме кампания със силата на аргументите, на диалога и откровените разговори с избирателите. Обиколихме по няколко пъти населените места, разговаряхме с хиляди наши съграждани като ги запознахме с нашата управленска програма и с приоритетите за следващия мандат. Те знаят какво е свършено до момента за всяко населено място и за града, за периода 2011- 2015 г. Знаят, че има нови подготвени и дори вече одобрени проекти за пътища, за ВиК –мрежи, за социални услуги и културна инфраструктура през новия програмен период, който ефективно започва след няколко месеца. Знаят, че ще се разпишат и проекти за нови работни места по програмите за заетост. Въпреки това, ние се отнесохме с внимание към новите предложения във всяко село, във всеки квартал и се ангажирахме в случай, че ГЕРБ получи доверие да управлява, да решим проблемите им. Така нашата управленска програма се дообогати и детайлизира с предложенията на нашите съграждани.

Сега пред всички граждани на общината има два пътя. Единият е да продължи европейското развитие на Стражица, другият е тя да изостане, да се капсулира, да попадне в капана на задкулисието, без яснота кой управлява и кой носи отговорност за това! Опасността икономическите интереси да вземат връх над обществените е много голяма!

Има риск да не се чува гласа на хората за сметка на неясни интереси на икономически кръгове. Не сме убедени и в компетентността на тези, които искат вашето доверие, не разбрахме тяхната визия за Стражица, не чухме техните управленски приоритети, вместо послания към избирателите, се наслушахме само на инсинуации и популизъм!

БЕЗ ПОПУЛИЗЪМ И НЕРЕАЛНИ ОБЕЩАНИЯ

Защото популизмът дава гласове, но не и видими резултати за града и хората, е убедена инж. Детелина Борисова.

Затова и тази седмица няма да чуете от нас популистки обещания.

И без тях ГЕРБ ще има кметове и ще продължи да градим.

ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ

Призовавам всички жители на Община Стражица да излязат и гласуват в неделя, за да не позволим на тези хора, които се събираха тайно, да се върнат на власт, призовава гласоподавателите кандидатът за кмет на ГЕРБ.

В Общинския съвет ще има стабилно мнозинство, което ще гарантира устойчивото развитие на Стражица!

Нека всички жители в Община Стражица гласуват масово! Този път ще е много по-бързо, тъй като в града бюлетината е само една – за общински кмет. Там, където има балотажи по кметствата, ще се гласува с две.

Искаме европейска община на бъдещето, а не на миналото!

Искаме Община Стражица с поглед и перспектива към 2020-та, а не Стражица, изостанала с десетилетия!

ВОТЪТ ЩЕ ПРЕДОПРЕДЕЛИ СЪДБАТА ЗА ГОДИНИ НАПРЕД

Кандидатите ни за кметове няма да спят и ще правят срещи денонощно. Ще стигнем до всеки човек, за да обясняваме колко е важен изборът за Община Стражица.

Изпадане в изолация за следващите 4 години ще е пагубно за Община Стражица!

РАЗГОВОРИ С ВСИЧКИ ХОРА

От днес започват разговорите на кандидатите за кметове от ГЕРБ с всички хора в Община Стражица, които биха припознали едно стабилно управление с ГЕРБ.

Сега е времето, в което се кове бъдещето на Община Стражица!

Призовавам всички съграждани да гласуват разумно за просперитета и развитието на Общината, за присъединяването на всички населени места, и интегрирането им към общинския център!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.