Общинският съвет в Поморие няма да има страх от октоподи. Стоян Тончев ще го пази

Ако в общинския съвет в Поморие случайно нахлуе октопод, местните управници могат да са спокойни, защото имат колега, който ще го прободе с меч. Става дума за Стоян Тончев, който по време на предизборната кампания бе представен с интересните си агитационни плакати.

Тончев е представен гордо на колаж, на който позира с официален костюм, държи рицарски меч и пробожда октопод, стискащ банкноти евро. След вота в неделя Тончев вече ще е част от местния парламент.

 Чавдар Вълев стресна съгражданите си от Карнобат със заплашителен външен вид на предизборния си плакат. Макар че оправда тъмните очила и наболата брада със здравословни проблеми, Вълев явно е успял да респектира избирателите, защото вече е част от групата общински съветници на ГЕРБ.

„Плакатните герои” от ГДБОП също завоюваха успехи. От резултатите в Ботевград става ясно, че местната коалиция „Гражданско движение за ботевградски обществен просперитет” – „ГДБОП”, всъщност е един от основните опоненти на властта. Те не само ще имат собствена група от поне петима членове в общинския съвет, но и кандидатът им за кмет ще се яви на балотаж в битката за победата с досегашния градоначалник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини