Мъжът, помогнал на майка при атака на джигит: Извади прът, псуваше и заплашване (видео)

Нов случай на агресия на пътя. Шофьор нападна майка пред децата й заради направена забележка. При сблъсъка е пострадал случаен минувач, притекъл се на помощ на жената, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът става в локалното платно на бул. „Черни връх” в София, което е еднопосочно. Мъжът обаче решава да навлезе в насрещното. Така засича жената и вместо да й се извини, реагира агресивно на направената от нейна страна забележка.

На тази агресия става случаен свидетел Даниел. Пред екип на Нова телевизия той разказа, че първоначално е чул жената да вика, след като мъжът се опитал да я удари. За щастие Даниел успял да хване ръката му, преди да й посегне. След това извадил от колата си метален прът с идеята да се саморазправи и с двамата.

"Чух жената да вика не те ли е срам да налиташ на жена. Буквално той я беше приклещил межу него и нейния джиш", разказва Даниел.

"Псуваше, използваше ругатни и заплашваше жената", допълва още той.

По-късно Даниел и агресивният мъж се засичат отново, като мъжът бил и с подкрепление – дали случайно, или не, Даниел не можа да отговори. Така се стига до физическата саморазправа. Даниел е с рани по тялото и отток на главата, за което е извадил медицинско и възнамерява да заведе дело срещу нападателя.

Стана ясно, че биячът е добре известен на полицията - 50-годишен мъж, задържан и друг път за хулигански прояви. В момента е в ареста за 72 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. Помощникът му е обявен за общодържавно издирване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини