Гаскойн тормозил гадже и ударил репортер

Пол Гаскойн се призна за виновен пред съда в обвинения за тормоз на бившата му приятелка Аманда Томас през пролетта на тази година. Някогашната звезда на английския футбол атакувал с обаждания и заплахи момичето, като приканвал и свои последователи в туитър да го правят.

Тормозът стигнал дотам Газа да звъни на шефовете на Аманда, която работила тогава в пощенски офис в Борнемут. „Уволнете тази крава“, крещял бившият футболист на босовете.

Връзката на Газа и мис Томас се разклатила, когато около тях започнали да се появяват папараци и да опитват да ги снимат за жълти вестници и списания. Второ обвинение, по което гениалният халф се призна за виновен, е, че е ударил в лицето с юмрук фоторепортера Стивън Слоутър. В резултат той останал с голяма рана на главата и счупени очила за 200 лири. Въпреки нелекото си положение в съда Газа намери сили да се шегува: „Не ти плащат лошо, щом очилата ти струват 200 паунда“, изстреля зевзекът.
Друг голям бивш играч - Пол Скоулс, разкритикува жестоко стила на „Манчестър Юнайтед“. Прекият повод бе отпадането от „Мидълзбро“ за Купата на лигата с дузпи. „Ван Гаал не може да накара отбора да играе като „Юнайтед“ - процеди Скоулс пред радио „Манчестър“. - Няма риск, няма директност, изненада...“

„Манчестър Сити“ наниза пет гола на „Кристъл Палас“ (5:1) в същия турнир и има вече 38 в 15 двубоя за сезона (средно по 2,53 на мач).

На четвъртфинал „Сити“ приема втородизионния „Хъл“, „Ливърпул“ гостува на „Саутхемптън“, „Евертън“ пътува за мач с „Мидълзбро“, а „Стоук“ е домакин на „Шефийлд Уензди“. Мачовете са на 1 и 2 декември.

Жозе Моуриньо няма да бъде наказан преди понеделник за изгонването му от скамейката срещу „Уест Хем“ (1:2). И вероятно ще има право да води край тъчлинията „Челси“ срещу „Ливърпул“ в съботното дерби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят