Видинчани, заедно можем всичко!, призова кандидатът за кмет Росица Кирова

Скъпи съграждани,

На светлия празник - Деня на народните будители, нека разбудим душите и отворим сърцата си с любов за родния си Видин.

За мен, скъпи съграждани, вие не сте гласове. Вие сте личности. Аз няма да правя предизборни договорки и съглашения и няма да ви търгувам по видинските кафенета. За мен вие, гражданите на Видин, сте най-ценният ресурс, с който разполага градът и общината ни.

Видин показа, че има гражданско общество. Разчитам на вашата подкрепа, разчитам на вашето отговорно решение на първи ноември. Разчитам на това, че Видин е готов за промяна и че иска тя да се случи. Разчитам, че съм успяла по време на предизборната кампания да събудя желанието у видинчани да бъдат различни. Да се чуват хубави неща за Видин, защото нашият град го заслужава, ние го заслужаваме. Нека да покажем, че сами можем да управляваме собствения си живот.

Нека на 1 ноември да завършим това, което започнахме. Да разбудим Видин и осъществим своите идеи и мечти.

На 1-ия ден на 11-ия месец от годината заедно да одобрим промяната и да гласуваме с номер 11 в бюлетината - номерът на новото начало! Убедена съм, че ще го постигнем всички заедно - с взаимно уважение един към друг и с убеждението, че знаем как да осъществим своите намерения. Ясно и конкретно.

Благодаря, Видин!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини