Валери Найденов: Политиците обичат да изкарват журналистите виновни за всичко

Зам.-председателката на Централната избирателна комисия Мария Мусорлиева има принос за хаоса в зала "Арена Армеец“, защото преди няколко месеца е гласувала против това да се увеличи бройката на хората, приемащи протоколите. Това коментира журналистът Валери Найденов в предаването "СЪботаж" по БНР.

След като тя преди дни отправи обидни квалификации към журналистите в България Волен Сидеров трябва да ѝ забие любимия си лаф "Извини се, ма!“. Мусорлиева е пратена в ЦИК от партия "Атака“ и значи шефът ѝ е Сидеров, който дълги години се препитаваше като журналист, а и сега е водещ на предавания.

Явно тя крещи, за да заглуши гузната си съвест. Дамата обаче е революционно настроена. Тя твърди, че, ако майка ѝ и сина ѝ са вътре в "Арена Армеец“ - аз ще удуша първия срещнат от властта! Но нали и тя самата е от властта и лично е взела това глупаво решение да не се увеличи бройката на хората, приемащи изборните протоколи. За да не започне сама себе си да души, сега журналистите са ѝ виносни.

Политиците много обичат да изкарват журналистите виновни за всички злини в обществото, обаче народът не се връзва. Рейтингът на българските медии е много по-висок от този на парламента и останалите власти, по-висок е и от средния за Европа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини