Петте рекорда на Световното в Русия

Императорски дворец събира Тръмп и Путин Хелзинки домакин на историческа среща (ИНФОГРАФИКА)

На 16 юли 2018 да почерпят

Шампионът прибра 38 млн. долара

Доналд Тръмп пристигна в Хелзинки

Кооперация се запали в Шумен

Земетресение с магнитуд 5 по Рихтер в Япония Няма опасност от цунами

Очаква ни най-голямото лунно затъмнение за този век

Чумата донесли бежанци от Турция В страната вече са умъртвени близо 4000 овце и кози

Протест на жители на пернишки квартал блокира пътя Перник-Радомир-Кюстендил

Ново огнище на птичи грип в добричкото село Миладиновци

Карловка осъди „Свидетели на Йехова“ Сгрешена кметска заповед бави събарянето на незаконна постройка на сектата

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 16 юли 2018

Бежанските центрове в страната трябва да бъдат закрити, защото в тях няма много хора, а издръжката им е голяма, смята Джамбазки

20 години по-късно: Франция отново е световен шампион!

Женствена и желана през менопаузата!

Менопаузата ни атакува едновременно по две линии. Едната са видимите злини и смущения – топли вълни, нервност, безсъние, сърцебиене, спадане на либидото….. Не са болка за умиране – както казва народът, но са крайно неприятни. И ако ги чакаме да преминат от само себе си, преди това вече може да са съсипали доста неща – кариера, приятелства, семейство и със сигурност удоволствието от живота.
Втората линия са скритите поражения върху организма ни. Най-коварното от които е ускорената костна загуба и появата на незабележимите с просто око белези на остеопения и остеопороза. В голям процент от случаите жените разбират колко фатално са поразени костите им едва след първото счупване, станало при наглед съвсем леко и невинно нараняване и падане.

Всички тези коварни удари на менопаузата могат да бъдат парирани. И напук на годините да си останем все така женствени и желани, спокойни и усмихнати, самоуверени и динамични.

Важното е да не изтървем момента, в който започват атаките и да противодействаме комплексно на всичките. Именно за тази цел е разработена гамата природни продукти от Фамилия Феминорм. Те имат задачата да поемат грижата за жената в целия, продължаващ доста години период от пременопаузата, същинската менопауза и постменопаузата.

Феминорм, Феминорм Дуо и Феминорм Лека нощ се борят за преодоляване на невровегетативните и невропсихичните менопаузални прояви – първоначалните по-леки смущения, засилените тежки проявления и безсънието и тревожността.

Феминорм Остео е новият продукт от серията, който елиминира опасността от трайно увреждане на здравето като запазва и укрепва костната тъкан и мускулите в този период. Той съдържа фитоестрогени, алтернатива на хормоно-заместителната терапия, която не може да се използва за профилактика и лечение на остеопороза, поради страничните си ефекти. Пълен набор от изофлавони се съдържа единствено в червената детелина – Trifolium pratensae, където природата е обединила 4 изофлавона в уникална комбинация. В нея те оптимално потенцират ефекта си и са напълно безвредни. Тези изофлавони повлияват както симптомите на менопаузата, така и костната плътност, като имат протективен ефект върху костта както при остеопороза, така и при остеопения.

Другият много важен компонент на Феминорм Остео е витамин D. Специалистите вече не препоръчват допълнителен прием на калций. Новите проучвания доказват, че най-ефективна е комбинацията фитоестрогени и витамин D. Витамин D повишава резорбцията на калция. Необходим е и за усвояването на фосфора. Повишава плътността и здравината на костите, а така също укрепва скелетната мускулатура.

Затова, в тон с последните научни постижения, Феминорм Остео е задължителна част от терапията, комбиниран с останалите продукти, съобразно индивидуалните проявления и силата на менопаузалните смущения.

Продуктите от Фамилия Феминорм са необходимост за всяка жена за овладяване на менопаузата и предотвратяване трайните увреждания на здравето – преди, по време и след менопаузата, при остеопения и остеопороза, заедно с ХЗТ или след прекъсването й. Може да ги намерите в аптеките.

Вижте препоръчваната от специалистите схема за приложение.

Feminorm е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с гинеколог може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/983 62 03; e-mail:office@borola.com; www.feminorm.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.