Веселин Маринов: Жената до мен в момента е жената на живота ми

Петър Москов: Започвам да работя за дясно консервативно обединение

Пламен Георгиев: Имаше поискване на подкупа много преди да бъде даден на Иванчева Обадили са се още нови свидетели по случая

Колко струва жена преди век? Как гласуват депутатите, защо поскъпва хлябът според вестниците преди 100 години

Пожари изпепелиха кола, каравана и инструменти Пожарникари спасиха от пламъците къща

Спасиха мечета в Доспатско

Да се завърнеш в твоята смарт къща… Какво е “умен дом” и какви са ползите от него?

Калфин: ОЛАФ трябва да работи заедно с европейския прокурор

Почина най-възрастният човек на света – 117-годишната японка Наби Таджима

Доброволци радват хора в беда Момче с церебрална парализа получи инвалидни количка и стол

Кога адвокатите четат Библията?

Скутер с повече мощ и стил С литър бензин се изминават 48 км

Над половината българи очакват напрежението между Запада и Русия да расте Бележат съществен ръст антизападните настроения

Задържаха 35-годишен мъж, изнасилил 4-годишно дете

Полицаите в Сливен събират средства за лечението на Гергана Зашева

Женствена и желана през менопаузата!

Менопаузата ни атакува едновременно по две линии. Едната са видимите злини и смущения – топли вълни, нервност, безсъние, сърцебиене, спадане на либидото….. Не са болка за умиране – както казва народът, но са крайно неприятни. И ако ги чакаме да преминат от само себе си, преди това вече може да са съсипали доста неща – кариера, приятелства, семейство и със сигурност удоволствието от живота.
Втората линия са скритите поражения върху организма ни. Най-коварното от които е ускорената костна загуба и появата на незабележимите с просто око белези на остеопения и остеопороза. В голям процент от случаите жените разбират колко фатално са поразени костите им едва след първото счупване, станало при наглед съвсем леко и невинно нараняване и падане.

Всички тези коварни удари на менопаузата могат да бъдат парирани. И напук на годините да си останем все така женствени и желани, спокойни и усмихнати, самоуверени и динамични.

Важното е да не изтървем момента, в който започват атаките и да противодействаме комплексно на всичките. Именно за тази цел е разработена гамата природни продукти от Фамилия Феминорм. Те имат задачата да поемат грижата за жената в целия, продължаващ доста години период от пременопаузата, същинската менопауза и постменопаузата.

Феминорм, Феминорм Дуо и Феминорм Лека нощ се борят за преодоляване на невровегетативните и невропсихичните менопаузални прояви – първоначалните по-леки смущения, засилените тежки проявления и безсънието и тревожността.

Феминорм Остео е новият продукт от серията, който елиминира опасността от трайно увреждане на здравето като запазва и укрепва костната тъкан и мускулите в този период. Той съдържа фитоестрогени, алтернатива на хормоно-заместителната терапия, която не може да се използва за профилактика и лечение на остеопороза, поради страничните си ефекти. Пълен набор от изофлавони се съдържа единствено в червената детелина – Trifolium pratensae, където природата е обединила 4 изофлавона в уникална комбинация. В нея те оптимално потенцират ефекта си и са напълно безвредни. Тези изофлавони повлияват както симптомите на менопаузата, така и костната плътност, като имат протективен ефект върху костта както при остеопороза, така и при остеопения.

Другият много важен компонент на Феминорм Остео е витамин D. Специалистите вече не препоръчват допълнителен прием на калций. Новите проучвания доказват, че най-ефективна е комбинацията фитоестрогени и витамин D. Витамин D повишава резорбцията на калция. Необходим е и за усвояването на фосфора. Повишава плътността и здравината на костите, а така също укрепва скелетната мускулатура.

Затова, в тон с последните научни постижения, Феминорм Остео е задължителна част от терапията, комбиниран с останалите продукти, съобразно индивидуалните проявления и силата на менопаузалните смущения.

Продуктите от Фамилия Феминорм са необходимост за всяка жена за овладяване на менопаузата и предотвратяване трайните увреждания на здравето – преди, по време и след менопаузата, при остеопения и остеопороза, заедно с ХЗТ или след прекъсването й. Може да ги намерите в аптеките.

Вижте препоръчваната от специалистите схема за приложение.

Feminorm е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с гинеколог може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/983 62 03; e-mail:office@borola.com; www.feminorm.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.