На 18 февруари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 18.02.2020

Президентът Радев: Преодоляването на растящите неравенства е фундаментален проблем за обществото ни

Хора от САЩ и Унгария купуват имоти край морето Взимат втори дом на кредит

РЗИ: Качеството на водата в жилищен блок в Перник е влошено заради остаряла вътрешна водопроводна система

В Европа инвестират в домове за хора над 80 г. Германия и Франция са най-привлекателни

Оставиха за постоянно в ареста Данчо Катаджията

Нови стипендии за БГ студенти във Великобритания Университети със стратегии за привличане на кандидати след Брекзит

През 2020 г. имотите остават атрактивни

Катастрофа между бус и тир на магистрала „Струма“, двама пострадали

Касовите апарати без връзка с НАП до 72 ч.

Борисов: Прокуратурата не е място, където да се решават политически препирни (ВИДЕО)

Задължително ли е медицинско, преди да започнем работа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 18 февруари 2020

Париж вещае кръв за сделка с Лондон

Женствена и желана през менопаузата!

Менопаузата ни атакува едновременно по две линии. Едната са видимите злини и смущения – топли вълни, нервност, безсъние, сърцебиене, спадане на либидото….. Не са болка за умиране – както казва народът, но са крайно неприятни. И ако ги чакаме да преминат от само себе си, преди това вече може да са съсипали доста неща – кариера, приятелства, семейство и със сигурност удоволствието от живота.
Втората линия са скритите поражения върху организма ни. Най-коварното от които е ускорената костна загуба и появата на незабележимите с просто око белези на остеопения и остеопороза. В голям процент от случаите жените разбират колко фатално са поразени костите им едва след първото счупване, станало при наглед съвсем леко и невинно нараняване и падане.

Всички тези коварни удари на менопаузата могат да бъдат парирани. И напук на годините да си останем все така женствени и желани, спокойни и усмихнати, самоуверени и динамични.

Важното е да не изтървем момента, в който започват атаките и да противодействаме комплексно на всичките. Именно за тази цел е разработена гамата природни продукти от Фамилия Феминорм. Те имат задачата да поемат грижата за жената в целия, продължаващ доста години период от пременопаузата, същинската менопауза и постменопаузата.

Феминорм, Феминорм Дуо и Феминорм Лека нощ се борят за преодоляване на невровегетативните и невропсихичните менопаузални прояви – първоначалните по-леки смущения, засилените тежки проявления и безсънието и тревожността.

Феминорм Остео е новият продукт от серията, който елиминира опасността от трайно увреждане на здравето като запазва и укрепва костната тъкан и мускулите в този период. Той съдържа фитоестрогени, алтернатива на хормоно-заместителната терапия, която не може да се използва за профилактика и лечение на остеопороза, поради страничните си ефекти. Пълен набор от изофлавони се съдържа единствено в червената детелина – Trifolium pratensae, където природата е обединила 4 изофлавона в уникална комбинация. В нея те оптимално потенцират ефекта си и са напълно безвредни. Тези изофлавони повлияват както симптомите на менопаузата, така и костната плътност, като имат протективен ефект върху костта както при остеопороза, така и при остеопения.

Другият много важен компонент на Феминорм Остео е витамин D. Специалистите вече не препоръчват допълнителен прием на калций. Новите проучвания доказват, че най-ефективна е комбинацията фитоестрогени и витамин D. Витамин D повишава резорбцията на калция. Необходим е и за усвояването на фосфора. Повишава плътността и здравината на костите, а така също укрепва скелетната мускулатура.

Затова, в тон с последните научни постижения, Феминорм Остео е задължителна част от терапията, комбиниран с останалите продукти, съобразно индивидуалните проявления и силата на менопаузалните смущения.

Продуктите от Фамилия Феминорм са необходимост за всяка жена за овладяване на менопаузата и предотвратяване трайните увреждания на здравето – преди, по време и след менопаузата, при остеопения и остеопороза, заедно с ХЗТ или след прекъсването й. Може да ги намерите в аптеките.

Вижте препоръчваната от специалистите схема за приложение.

Feminorm е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с гинеколог може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/983 62 03; e-mail:office@borola.com; www.feminorm.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.