Вкараха в лудницата Митко Бомбата

Митко И., с прякор Бомбата, за пореден път е задържан от полицията за нарязването на гумите на паркираните автомобили пред сградата на бившата партийна школа във Враца. Мъжът, който по думите на живеещите в района е с психически проблеми, най-после е настанен за лечение в Центъра за психично здраве в града, след като само за тази година извършва наказателната акция за трети път, пише tribali.info.

Возилата, оставени на неохраняем паркинг на улица „Черни дрин“ 2, пред бившата партийна школа, осъмнаха със срязани гуми. Всичките 12 автомобила, които са били оставени през нощта на паркинга, са станали жертва на посегателството. Нарязани са по 2 гуми на всеки от тях, а на два от автомобилите са срязани и 4-те.

Някои от шофьорите са потърпевши от подобна акция за трети път тази година. В края на май на същото място 5 коли осъмнаха с нарязани гуми. През август потърпевши бяха собствениците на 11 автомобила.

И при трите случая още на следващия ден полицията залавя Митко Бомбата за престъплението. Това е около 30-годишен мъж с психични проблеми, който живее на същата улица. Мъжът е освидетелстван, има и жълта книжка. По думите на съседи, той е клошар и живее с майка си.

След поредното му арестуване от полицията за едно и също престъпление, Бомбата е прегледан в Центъра за психично здраве във Враца. След консултация с медиците, те решили да го настанят за лечение в психиатричната институция, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони