Арестуваха дъщерята на Цар Киро с 2 кг хероин

Община Велико Търново превърна с 820 000 лева изоставена сграда в комплекс за социални услуги Кризисният център ще приютява жертви на домашно насилие

Показват „Златното евангелие“ от Омуртаг в музей „Етър“ в Габрово Светинята ще бъде представена на Националния празник - 3 март

Общо 52 души са ранени при атаката в Хесен, 18 са деца

Заловиха грабител, нападнал жена

Деми Ловато се показа без грим (СНИМКА)

Директорката на Басейнова дирекция-Пловдив е обвинена за безстопанственост

Двама сърби са заразени с коронавирус

Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Пишеща машина „Мерцедес“ на търг

Музикален инструмент цитра, пишеща машина марка „Мерцедес” от началото на миналия век, картини с маслени бои върху платно, акварели, рисунки с туш и гравюри, са част от обявените за търг вещи от отдел „Държавни вземания” при териториалната дирекция на НАП Бургас. Продажбата ще бъде с тайно наддаване и е насрочена за 24 ноември. Всеки, който желае да участва в търга, трябва да внесе депозит до 20 ноември.

Вещите могат да бъдат разгледани във времето от 18-и до 20-и ноември. Сред тях са и старинни настолни часовници, изящни порцеланови съдове с обкови и орнаменти, както и декоративни метални чинии.

Цялата пратка е била конфискувана в полза на държавата от митническите власти на граничен пункт Малко Търново при преминаване на лице с българско гражданство, пътуващо от Германия за Турция. Причината за изземването е била недеклариране на вещите.

От началото на годината отдел „Държавни вземания” в ТД на НАП Бургас е внесъл в бюджета близо един милион лева от проведените досега 37 търга. Сред продажбите са 4 недвижими имота, 6 кг злато и 46 кг изделия със съдържание на сребро. Отдел „Държавни вземания”, уточняват от НАП Бургас, организира и реализира търгове само на стоки и вещи, които са отнети или конфискувани от митническите власти или съдебните органи в полза на държавата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.