Памет за Кузман Шапкарев 109 години от кончината на изтъкнатия наш възрожденец

Почина последният мъжки северен бял носорог

Юнкер в поздрав към Путин: Надявам се да използвате вашия 4-ти мандат за възстановяване на паневропейския ред за сигурност

Range Rover счупи рекорд на Ferrari 575 коня от двигател 5,0 V8

Готвят протест срещу турския президент Ердоган

Български и американски военни повишават подготовката си в съвместно ротно тактическо учение на учебен полигон „Ново село“

Лозан Панов потвърди: Писмото на Черния лебед е автентично

Румен Радев в Израел: Ще работим за възстановяването на преговорите в близкоизточния мирен процес

Повдигнаха обвинение на бивш началник на полицията в Асеновград за общо 7 престъпления

Дисциплинарната комисия наказа Каранга

Най-голямото куче в света тежи повече от 80 кг и е на 9 месеца

Изправят пред Темида домашен асистент, източил дебитната карта на колега

Война на дупките и в Шумен Ремонтират улици, тротоари и площадки за 2,5 млн.лв.

Русия предупреди Македония за негативните последствия от присъединяването на страната към НАТО

Двама загинали и двама ранени при взрив в молдовската столица Кишинев

Пишеща машина “Мерцедес” на търг

Музикален инструмент цитра, пишеща машина марка „Мерцедес” от началото на миналия век, картини с маслени бои върху платно, акварели, рисунки с туш и гравюри, са част от обявените за търг вещи от отдел „Държавни вземания” при териториалната дирекция на НАП Бургас. Продажбата ще бъде с тайно наддаване и е насрочена за 24 ноември. Всеки, който желае да участва в търга, трябва да внесе депозит до 20 ноември.

Вещите могат да бъдат разгледани във времето от 18-и до 20-и ноември. Сред тях са и старинни настолни часовници, изящни порцеланови съдове с обкови и орнаменти, както и декоративни метални чинии.

Цялата пратка е била конфискувана в полза на държавата от митническите власти на граничен пункт Малко Търново при преминаване на лице с българско гражданство, пътуващо от Германия за Турция. Причината за изземването е била недеклариране на вещите.

От началото на годината отдел „Държавни вземания” в ТД на НАП Бургас е внесъл в бюджета близо един милион лева от проведените досега 37 търга. Сред продажбите са 4 недвижими имота, 6 кг злато и 46 кг изделия със съдържание на сребро. Отдел „Държавни вземания”, уточняват от НАП Бургас, организира и реализира търгове само на стоки и вещи, които са отнети или конфискувани от митническите власти или съдебните органи в полза на държавата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.