Зодиите в секса

Мачовете и спортът по телевизията днес, неделя, 23 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Дисциплинарна отговорност за протестиращите полицаи

Има окръжно от Министерство на вътрешните работи, с което е разпоредено всички началници на сектори да направят проверка на личния състав на служителите, които са участвали в някакви протестни дествия за търсене на дисциплинарна отговорност. Това обяви пред журналисти в Шумен началника на сектор „Пътна полиция“ в Шумен гл. инспектор Светослав Иванов.

За втори ден в сряда полицаи, пожарникари, военни и съдебни охранители се събират пред сградата на полицейската дирекция по време на обедната си помика от 12 до 13 ч.

„В Шумен спазваме Закона за държавния служител и Закона за МВР. Не сме затруднили гражданите, използаме законната си почивка. Никой не протестира, сбърали сме се да говорим какво мислят нашите политически ръководители да вършат“, каза Иванов. Но според него така или иначе проверка ще се извърши на всички служители, като указанията са да се ползват снимки или видеоматериали. „В сектора аз си знам които са присъствали, а на мен ще ми извъши проверката някой от ръководството на дирекцията, че съм се намирал тук“, каза Иванов.

Негови колеги, които работят на пътя, обясниха, че прословутите 20 000 лв., които се вземат при пенсиониране се равняват на 2 лв. дневно при 27 г. стаж. По-добре е да не се дават, но служителите да имат право и на друг труд.

По време на обедната почивка бяха излезли и синдикалисти, като криминалиста Диян Димитров от Велики Преслав, който обясни, че искат промените, вкарани „на тъмно“, да бъдат изтеглени и след обсъждане със синдикатите да се внесат отново. 14 рапорта за напускане са подадени от полицаи през последните две седмици. В неделя шуменски полицаи се готвят да стигнат и до столицата, където се подготвя национален протест.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.