Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Министър Кралев изтегли голямата награда – автомобил „Дачия Сандеро“ в томболата на Българския туристически съюз

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев донесе късмет за Иван Пламенов Трайков от София, чието име изтегли в годишната томбола на Българския туристически съюз „Опознай България – 100 туристически обекта“. Наградата за победителя, посетил 100 туристически обекта и събрал 100 марки, е чисто нов лек автомобил „Дачия Сандеро“.

„За мен е чест да определя печелившия от томболата на Националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта“. Още повече, че това движение ми е почти връстник. Искам да благодаря на Българския туристически съюз, че през всичките тези години в различни ситуации, в различни политически и икономически периоди, през които са преминавали нашата държава и нашият народ, е успявал да поддържа интереса на поколенията към природните забележителности на България, към историческите обекти. Успявал е да възпитава и да изгражда българското във всеки един младеж не само като любов към природата, но и като любов към познаването на нашата история“, заяви в приветствието си министърът.

Кралев увери, че Министерството на младежта и спорта ще направи всичко възможно да бъде пълноценен партньор на Българския туристически съюз. Той благодари на представителите на БТС, че съюзът участва в писането на новия закон за физическото възпитание и спорта.

„Ние разчитаме много на тяхната експертиза и консултация, така че да направим един работещ закон, който да обслужва интересите на всички участници и в спорта, и в социалния туризъм“, допълни министърът.

Изпълнителният секретар на БТС Венцислав Удев изтегли името на Лидия Бозаджиева от София, която печели нова „Дачия Логан“ сред посетилите 100 обекта и събрали 100 печата.

Множество награди бяха осигурени и за носителите на сребърни и бронзови значки, участници в националното движение „Опознай България – 100 туристически обекта“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.