Уникални кадри на извънземно показват на конференция в София

Уникални кадри на предполагаемо извънземно и непознати летящи обекти ще бъдат представени на специална конференция. Тя ще продължи до неделя, 8 ноември, в Руския културно-информационен център, съобщи bTV.

Организатор е проф. Лъчезар Филипов, който от години популяризира темата за търсенето и изследването на извънземния разум. Той е поканил някои от най-авторитетните и популярни имена сред сериозните учени, посветили се на загадъчните явления.

Сред тях са д-р Роберто Пиноти от италианската организация за изследване на НЛО и Хайме Маусан – мексикански журналист и изследовател, който повече от 25 години разследва случаите с непознати феномени в Централна Америка.

Хайме Маусан ще представи пред българската публика доклад за своите открития, придружен с уникални видеоклипове и фотоси. Един от случаите провокира доста спорове в научния свят. Това са двете снимки на мумифицирано тяло, за което се твърди, че може би е на извънземно същество.

Маусан поясни, че мумията е изследвана, а данните са категорични – това не е същество, което се среща на Земята. Негови противници поддържат тезата, че това е тяло на 2-годишно дете, открито в храма на Монтесума.

Участниците в конференцията ще представят и най-новите случаи на наблюдение на НЛО по света. Акцент ще бъдат феномените наречени „житни кръгове”, които според изследователите се срещат и в България. Това са особени фигури, наблюдавани в житните поля, чийто произход е противоречив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл