Бременна арабка "задоволи" съпруга си на фотьойл в лондонски мол

Съд в Лондон забрани  на бременна жена и съпруга й да стъпват в британската столица. Двамата съпрузи са от арабски произход. Те са се отдали на сладострастни ласки и са хванати от охранителни камери да правят секс в претъпкан мол. Двете им деца се натъкнали на гледката, но това не ги притеснило, пише британският "Сън”.
Случката се разиграла на 23 юли. 25-годишната Акиила Али и 26-годишният й мъж Фахад Билал се отбили в търговския център „Уестфийлд” заедно с двете си деца. Те дошли от Южен Уелс.

Около 8 часа вечерта съпрузите седели на фотьойл на един от етажите, когато жената седнала до мъжа си, вдигнала му якето и започнала да му прави орална любов. Фотьойлите били разположени пред 3 работещи ескалатора. Това обаче не притеснило двойката. Двете деца ги прекъсвали не веднъж, като едното от тях стояло до баща си през повечето време. "Мислим какво да си купим", бил отговорът на родителите, когато децата ги питали какво правят. Малките са на 5 и 3 години. 

Пред съда в Лондон Акиила Али се оправдала с бушуващите хормони, следствие на бременността. „Просто се случи”, казала тя и обяснила, че с мъжа й започнали да се целуват, докато децата им играели около тях.

„Беше голяма грешка и срам”, призна Билал в съда.

Всеки от съпрузите трябва да плати глоба от 240 паунда. На тях им е забранено поне 8 седмици да пребивават в Лондон, с изключение на 2 дни, в които Билал ще има изслушване в имиграционните служби.

Коментари

Задължително поле