Жена е в тежко състояние след катастрофа на пътя Пловдив – Пазарджик. Търсят свидетели на инцидента

Семейството на жена, ранена при жестока катастрофа на пътя Пловдив – Пазарджик миналата седмица, търси свидетели на инцидента. 41-годишната жена, която е шофирала, е в тежко състояние. Близките се опасяват, че случаят ще бъде потулен и търсят хора, които могат да помогнат с информация, съобщава Нова телевизия.

Цветана Николова е от Пазарджик. Във вторник на път за работа тя катастрофира в района на „9-ти километър” край Пловдив. Жената предприела изпреварване. В същия момент другият водач натиснал газта и блъснал колата на Цветана. При удара двата автомобила се отклонили и се забили в крайпътно дърво.

Пострадалата е откарана в пловдивска болница. Отстранен е далакът й. В следващите шест месеца кракът й ще бъде в гипс. Счупена е и едната й ръка.

В момента близките на Цветана търсят очевидци на катастрофата, защото се съмняват в обективното разследване на случая. Причината – виновният водач е служител на МВР. Срещу него не е образувано дисциплинарно производство. Не е започнала и проверка.

Засега няма други свидетели на катастрофата, освен двамата участници в мелето.

„Нека всичко да бъде обективно и да се разбере кой е виновен и е причинил това нещо. Опасявам се, че може да се случи нещо с добри адвокати и връзки и невинния да стане виновен. И така да кажат, че жертвата сама е паднала и сама се е ударила”, коментира Георги Ставрев, съпруг на Цветана.

Коментари

Задължително поле