Задава се трети хотел с името на легендарния дизайнер Армани

Че делата на Джорджо Армани (81 г.) са еталон за класа и лукс няма съмнение, и то не само в модния бранш. От 2010 г. насам два хотела с едноименната марка се налагат категорично в световен мащаб и затова не е случайно, че основният им инвеститор - корпорацията “Емаар” от Дубай, планира строителството на трети “Армани”. Всъщност за това се говори от 5 години насам, когато бе открит този в кулата “Бурж халифа” в Дубай. Сега оперативният директор на компанията Филип Зубер съобщи, че възможните варианти са три - Париж, Ню Йорк или Маракеш в Мароко. Той не уточни кога точно ще стартира реализацията, но посочи, че в “Емаар” са много доволни от постигнатите резултати в хотела в Дубай и в този в Милано, който бе открит през 2011 г. От компанията продължават да работят за налагане на марката “Армани” в хотелиерството, за да е гарантиран успехът на хотел №3, уточнява Зубер.

Със сигурност за добрия имидж на марката ще помогне и класацията от октомври на туристически сайтове, според която е нощувката в Armani Fountain suite - един от видовете стаи в едноименния хотел в Дубай предлага най-добрата гледка към известните в емирството фонтани. В началото на годината това вече е възможно и от новооткритата тераса на ресторант “Армани” в хотела, която предлага 154 места за клиенти.

А тези, които от сега до 2017 г. направят поне две нощувки в хотела в Дубай, заемащ 15 от етажите в по-ниската част на кулата “Бурж халифа” до 39-ия, ще бъдат возени от летището с “Бентли”, ще получат двучасова обиколка из града, както и отстъпка от 150 дирхама (38 евро). Иначе нощувките започват от 2540 дирхама (615 евро). Хотелът в Милано има 93 стаи, разделени на 8 категории според големината и обзавеждането. И тук, както и в Дубай, всеки детайл е измислен от самия Джорджо Армани, което включва мебелите, осветлението, материите, банята и аксесоарите. Цените започват от 400 евро и достигат до 3150 евро за нощувка.

Коментари

Задължително поле