Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена

Ротари клуб подари концерт-спектакъл на великотърновци

Волен Сидеров: Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен

АПИ: До 20 декември се приемат офертите за ремонта на 47 км от път II-23 Русе – Кубрат

Археолози откриха миниатюрна Теракотена армия

Тереза Мей отхвърли контрапредложенията на своя проект на споразумение за Брекзит

Обвинения за брата и сестрата след убийството във влака край Вакарел

Томислав Дончев: Парламентарна предпоставка за предсрочни избори няма

Весела Лечева, народен представител от „БСП за България“: Тази много закъсняла оставка на Валери Симеонов няма да уталожи напрежението

Млад мъж се обеси пред бащината къща на жена си в Смолян Трупът открили мъже, тръгнали за риба

Окръжният съд в Търново отново гледа дело за укриване на данъци от адвокат и съдебен лекар Първоначално постановената присъда бе отменена от Апелативния съд в старата столица

Валентин Радев: Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не по време на протест, полицията трябва да действа с твърда ръка

Труд Уикенд – един вестник за два дни

Един човек е загинал при протестите във Франция срещу повишаването на цените на горивата

Андреа и Тита първи приятелки Ще има ли дует между двете изпълнителки

Ало, правителството, зелена кал ви залива

Уважаеми господин премиер, уважаеми министри на горите, екологията и вътрешните работи, не усещате ли гадната смрад на зелената кал, която се разлива пред прага ви.

Не знаете ли, че във вашите канцеларии има сътрудници на производителите на зелена кал. Сред тях са например зам. министърът на земеделието Георги Костов и шефът на Агенцията по горите Тони Кръстев. Тези двамата скриха перфектен договор на софийското горско стопанство с частна фирма за продажба на стояща дървесина на корен, прокарване на извозен път и почистване на сечище. Именно това се случва на Витоша.

Но като скриха договора държавните чиновници отвориха пътя на зелената кал. Тя потече пълна с лъжи и мръсотия за изсечени гори, унищожена земя и изкоренени фиданки.

Аз, за разлика от колежката Стояна Георгиева, си направих труда да попитам лесничея, подал сигнала за фиданките. Човекът простичко си отговори, че били стъпкани не повече от пет. Но в „Медиапул „ се леят потоци от зелена кал, пълни с измислици за 20 декара унищожена гора.

МВР нямат пари за бензин и дрехи, но и те хукнали веднага по Витоша, защото имало сигнал от зелените калтаци, че багери изкоренявали фиданки. След тях се втурнала и прокуратурата да образува досъдебно производство.

Уважаеми полицаи, уважаеми прокурори, когато се установи, че зелените калтаци и техните помагачи от държавните служби са ви разигравали със сигналите си, кой ще плати разноските?

Уважаеми господин премиер, уважаеми министри, не ви ли стана вече ясно, че вие сте истинската мишена на зелената кал.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.