Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Скъсяват болнични след някои операции (обзор)

Локализираха пожара в Смолян

Локализиран е пожарът над смолянския квартал „Райково”. Това каза за Фокус Смолян инж. Венцислав Фурлански, директор на Регионална дирекция по горите – Смолян. По думи му пожарът е обхванал около 200 дка иглолистна гора, предимно от черен бор. Той допълни, че в момента се прави организация за дежурства, за да може по целия фронт да има хора, които да следят пожара да не се разрасне от огнищата, които са вътре и да няма притеснение за възникване на вторично запалване.

Инж. Фурлански уточни, че към момента има хора по цялото му протежение и няма никаква опасност той да се възпламени, но трябва да бъдат поддържани дежурства докато загаснат всички огнища. Директорът допълни, че все още има малки огнища в гората, но вече е създадена гарнизонна ивица, като има един буфер, който трябва да бъде поддържан, за да може това, което и вътре, и гори да приключи. Инж. Фурлански увери, че вече няма никаква опасност пожара отново да се разгори.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.