Роналдо: Излизам с няколко жени

Няколко - така Кристиано Роналдо отвърна на въпрос има ли специална жена в живота му след Ирина Шейк. - Някои от тях знаят (че не са единствени - б.р.)“ - добави асът в шоу на Ей Ти Ви.

Португалецът разкри, че ще съобщи на сина си коя е майка му, когато настъпи „подходящото време“. Но никога няма да обяви публично нейното име. Кристиано-младши е на 5 г.

„Да, вярно е, че моят син иска да бъде вратар и това ще бъде голям проблем за мен - през смях каза Роналдо. - Но той променя мнението си всяка минута, знаете как са децата. Аз няма да го принуждавам към нещо, тъй като нито баща ми, нито майка ми са правили така с мен.“

Кристиано отписа „Златната топка: “Ако бъда честен, мисля, че Лионел Меси ще спечели, защото този трофей се решава от гласуване. Той спечели Шампионската лига и първенството. Аз може би направих най-добрия индивидуален сезон в кариерата си, бях най-резултатен в Европа... Казвал съм, никога не съм очаквал да спечеля „Топката“ три пъти. Чувствам се млад и мога да я спечеля пак. Виждам се да играя още 6 или 7 години.
С Меси нямаме лично съперничество, а нормални отношения. Ние разделихме последните 7 „Златни топки“. Никой не е печелил повече от нас. Той играе за клуба си. Аз играя за друг. Имаме добри отношения и се уважаваме, но не сме близки приятели.

Искам да завърша кариерата си в голям клуб, с достойнство. Не казвам, че няма да отида в САЩ или Катар, но засега не се виждам там.

Не изпитвам страст да бъда треньор. Искам да продължа в бизнеса, който имам с моите марки. Искам да продължа да се развивам.“

Димитър Бербатов остави Меси извън своя идеален тим от петима в анкета за сайта на УЕФА. За сметка на това българинът посочи... себе си плюс Роналдо, Мануел Нойер, Венсан Компани и Андрес Иниеста.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят