Чарли Шийн признава, че е ХИВ-позитивен в ефир днес

Чарли Шийн ще си признае, че е ХИВ-позитивен на живо по телевизията. Това ще стане на 17 ноември по NBC. "Чарли Шийн ще направи откровено признание пряко в ефир", съобщиха загадъчно продуцентите, цитирани от БГНЕС. 

По информация на TMZ актьорът ще участва в шоуто на Мартин Лауер. Той щял да излезе с официална позиция, че наистина има СПИН от 2 години, но е преборил коварното заболяване с медикаменти и сега в тялото му не може да бъде открита следа от вируса. Според специалиста Саймън Рут това означава, че Шийн не може да зарази сексуалните си партньори.

"Това, че е неоткриваем в организма, означава, че не може да бъде опасен за другите. Той ще носи винаги вируса, но без да застрашава със заразяване партньорите си", твърди Рут.

През последните месеци в Холивуд упорито вървеше слухът, че известен актьор сее СПИН. Медиите се надпреварваха да гадаят кой е той. Близки до актьора намекваха, че той се бои да огласи, че е ХИВ-позитивен, за да не разочарова феновете си. В крайна сметка стана ясно, че това е Чарли Шийн.

Актьорът е известен с безразборните си сексуални контакти, най-вече с порно-звезди, и редовните кокаинови и секс оргии в дома си. Съобщено бе и че 50-годишният Шийн е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН. Шийн е известен с участието си както в драми и екшъни, така и в комедии. Сред най-популярните му филми са "Взвод", "Смотаняци", "Тримата мускетари", "Уолстрийт" и тв сериалът "Двама мъже и половина", който той бе принуден да напусне заради несъгласие на продуцентите да му увеличат хонорара

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица