Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Тебокан Форте – дълги години достоен живот

Мозъкът – контролният център на човешкия организъм

100 хиляди милиона нервни клетки и около 1 милион километра пътища оформят наи-сложната система на планетата – човешкия мозък.

Мозъкът никога не спи и поради това нуждите му от енергия са огромни. Във всяка нервна клетка хиляда малки „енергийни централи” произвеждат енергия – митохондриите. Най-важното гориво за производството на енергия са глюкозата и кислородът. Страничен продукт от този процес са кислородните радикали. Те са агресивни агенти, които с годините трайно увреждат нервните клетки. Те променят митохондриите, нарушават глюкозния метаболизъм и водят до енергиен дефицит в мозъка.

С напредване на възрастта могат да се появят симптоми на деменция – отслабена памет, нарушена концентрацията, трудно справяне с дейностите от ежедневието, раздразнителност и депресия.

Нарушенията в сензорните системи на мозъка или промени в микроциркулацията могат да доведат до симптоми като световъртеж или шум в ушите.

Гинкго – оригиналното дърво на живота

Природата е създала чудесен пример за дълъг, здравословен живот под формата на дърво – Гинкго билоба. Именно неговите свойства да регенерира и оцелява на всички епидемии, болести и вредни въздействия от околната среда са били обект на фармакологични проучвания през последните 60 години. Открити са определени съставки в листата от Гинкго с доказано благотворен ефект върху нервните клетки и мозъчната микроциркулация. Дървото Гинкго е имало милиони години на разположение да развие тези съставки. Някои от тях са уникални и не се откриват в никое друго растение.

Д-р Вилмар Швабе бил един от пионерите в проучването на Гинкго. Д-р Швабе установил, че само висококачествен растителен екстракт има медицински ефекти върху хората и разработил патентован производствен процес с повече от 20 етапа на обработка на листа от собствените Гинкго плантации. В резултат на този сложен процес, в специалния гинкго екстракт Тебокан вредните вещества са отстранени, а активните субстанции са концентрирани над 100 пъти. Те са отговорни за лекарствените ефекти на специалния Гинкго екстракт „Тебокан” на немската компания Швабе фармасютикълс:

1. Стабилизира митохондрийте и подобрява енергийната доставка за нервните клетки

2. Подобряват кръвотока в микроциркулацията и увеличава доставката на кислород за мозъка

3. Улавят и неутрализират кислородните радикали, които увреждат нервните клетки

За кого се препоръчва Тебокан Форте?

След 50-тата годишнина много хора забеязват, че започват да забравят, вече не могат да се справят със стреса така добре, както на млади години. По-често се чувстват изтощени, безсилни. Продуктът може да помогне при типични симптоми като забравяне, влошена концентрация и намален емоционален баланс. Препоръчва се още при хора, страдащи от световъртеж или шум в ушите.

Как да разберем, че Тебокан Форте действа?

Тебокан увеличава производството на енергия в нервните клетките, подобрява кислородната доставка за мозъка и неутрализира свободните радикали. Това може да се усети. С Тебокан Форте хората са по-балансирани , по-концентрирани и по-добре се справят със стреса и ежедневните дейности.

Първите признаци на успешен ефект обичайно се появяват след около 2 до 4 седмици. Първо се усеща по-балансирано настроение. По-лесно се овладява стреса, ежедневните задачи се отхвърлят бързо. Постепенно се явяват и другите ефекти – по-добра концентрация, по-свеж, ясен ум.

Хората с шум в ушите или световъртеж също усещат облекчение след около 2 седмици.

За да се развият пълните ефекти на Тебокан Форте са нужни поне 3 месеца. Ето защо, непрекъснатият прием за 90 дни е от голямо значение и се препоръчва от специалисти и от компанията-производител.

Каква е правилната доза?

Една таблетка Тебокан Форте на ден е най-честата доза при шум в ушите или световъртеж. При отслабена памет, нарушена концентрация и емоционален баланс се препоръчват до2 таблетки Тебокан Форте на ден. В дозировка 3 таблетки дневно, свойствата на активните съставки в Тебокан са проявени най-пълно.

Тебокан подходящ ли е за дълъг прием?

ДА! Тебокан Форте е много добре поноси и подходящ за дълга употреба. В никакъв случай не води до зависимост. Ефикасността на съставките не намалява по време на дългото приемане. Ето защо, може да се приема с години.

Д-р Галина Бъчварова

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.