Тебокан Форте – дълги години достоен живот

Мозъкът - контролният център на човешкия организъм

100 хиляди милиона нервни клетки и около 1 милион километра пътища оформят наи-сложната система на планетата – човешкия мозък.

Мозъкът никога не спи и поради това нуждите му от енергия са огромни. Във всяка нервна клетка хиляда малки „енергийни централи” произвеждат енергия - митохондриите. Най-важното гориво за производството на енергия са глюкозата и кислородът. Страничен продукт от този процес са кислородните радикали. Те са агресивни агенти, които с годините трайно увреждат нервните клетки. Те променят митохондриите, нарушават глюкозния метаболизъм и водят до енергиен дефицит в мозъка.

С напредване на възрастта могат да се появят симптоми на деменция - отслабена памет, нарушена концентрацията, трудно справяне с дейностите от ежедневието, раздразнителност и депресия.

Нарушенията в сензорните системи на мозъка или промени в микроциркулацията могат да доведат до симптоми като световъртеж или шум в ушите.

Гинкго – оригиналното дърво на живота

Природата е създала чудесен пример за дълъг, здравословен живот под формата на дърво – Гинкго билоба. Именно неговите свойства да регенерира и оцелява на всички епидемии, болести и вредни въздействия от околната среда са били обект на фармакологични проучвания през последните 60 години. Открити са определени съставки в листата от Гинкго с доказано благотворен ефект върху нервните клетки и мозъчната микроциркулация. Дървото Гинкго е имало милиони години на разположение да развие тези съставки. Някои от тях са уникални и не се откриват в никое друго растение.

Д-р Вилмар Швабе бил един от пионерите в проучването на Гинкго. Д-р Швабе установил, че само висококачествен растителен екстракт има медицински ефекти върху хората и разработил патентован производствен процес с повече от 20 етапа на обработка на листа от собствените Гинкго плантации. В резултат на този сложен процес, в специалния гинкго екстракт Тебокан вредните вещества са отстранени, а активните субстанции са концентрирани над 100 пъти. Те са отговорни за лекарствените ефекти на специалния Гинкго екстракт „Тебокан” на немската компания Швабе фармасютикълс:

1. Стабилизира митохондрийте и подобрява енергийната доставка за нервните клетки

2. Подобряват кръвотока в микроциркулацията и увеличава доставката на кислород за мозъка

3. Улавят и неутрализират кислородните радикали, които увреждат нервните клетки

За кого се препоръчва Тебокан Форте?

След 50-тата годишнина много хора забеязват, че започват да забравят, вече не могат да се справят със стреса така добре, както на млади години. По-често се чувстват изтощени, безсилни. Продуктът може да помогне при типични симптоми като забравяне, влошена концентрация и намален емоционален баланс. Препоръчва се още при хора, страдащи от световъртеж или шум в ушите.

Как да разберем, че Тебокан Форте действа?

Тебокан увеличава производството на енергия в нервните клетките, подобрява кислородната доставка за мозъка и неутрализира свободните радикали. Това може да се усети. С Тебокан Форте хората са по-балансирани , по-концентрирани и по-добре се справят със стреса и ежедневните дейности.

Първите признаци на успешен ефект обичайно се появяват след около 2 до 4 седмици. Първо се усеща по-балансирано настроение. По-лесно се овладява стреса, ежедневните задачи се отхвърлят бързо. Постепенно се явяват и другите ефекти – по-добра концентрация, по-свеж, ясен ум.

Хората с шум в ушите или световъртеж също усещат облекчение след около 2 седмици.

За да се развият пълните ефекти на Тебокан Форте са нужни поне 3 месеца. Ето защо, непрекъснатият прием за 90 дни е от голямо значение и се препоръчва от специалисти и от компанията-производител.

Каква е правилната доза?

Една таблетка Тебокан Форте на ден е най-честата доза при шум в ушите или световъртеж. При отслабена памет, нарушена концентрация и емоционален баланс се препоръчват до2 таблетки Тебокан Форте на ден. В дозировка 3 таблетки дневно, свойствата на активните съставки в Тебокан са проявени най-пълно.

Тебокан подходящ ли е за дълъг прием?

ДА! Тебокан Форте е много добре поноси и подходящ за дълга употреба. В никакъв случай не води до зависимост. Ефикасността на съставките не намалява по време на дългото приемане. Ето защо, може да се приема с години.

Д-р Галина Бъчварова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве