Григор с гаджето на Хамилтън (обзор)

Григор Димитров е замесен в роман с нова звезда, този път не в тениса, а в шоубизнеса. 37-годишната Никол Шерцингер и 24-годишният български ас на корта са „тотално обсебени“ един от друг, гръмна английският в. „Сън“. Таблоидът издава и подробности от „свой човек“, близък до двойката. Григор и Никол не искали да бъдат снимани, а британката била „луда по българина“.

До лятото Димитров бе в сериозна връзка с Мария Шарапова, но двамата се разделиха. А през февруари Шерцингер скъса с Люис Хамилтън, трикратния шампион във „Формула 1“. След това двамата направиха опит да се съберат, но не се получи. Отношенията им са любима тема на английските жълти издания.

Според вестника певицата и тенисистът се виждат от юни.

Сега „Сън“ добавя към пикантната си новина и подправката, че Хамилтън знае за връзката на Никол с Гришо и е бесен. Автомобилният ас не можел да преживее раздялата с дългогодишната си любима.

„Григор ускорява пулса на феновете и извън корта“, пише в. „Дейли мейл“, добавяйки снимка на българския тенисист гол до кръста, публикувана в инстаграм. Самата Никол, бивша звезда от групата „Пусикат долс“, пък не оставя мъжете безразлични с фотосите на безупречната си фигура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт