Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

102-годишна италианка се излекува от коронавируса

Махалите изригват с COVID-19 до седмици Без контрол плячкосват контейнерите по градовете

Как при напускане на работа да получа най-много заплати

Двама студенти по медицина са доброволци в областната болница

Красимир Вълчев: Децата учат повече откакто се обучават в електронна среда

Онлайн търговците търсят нови складове

5000 лв. ще е глобата за излизане без маска

Банките финансират 73% от цената на жилищата Вноските по заемите не трябва да надхвърлят 30-40% от доходите

Старши сержант с коронавирус е интубиран в пловдивска болница

Гърците ще празнуват Великден вкъщи

Доц. Атанас Мангъров: Нямам търговски интереси от масовия скрининг за COVID-19

Касабов на нова онлайн среща с УЕФА

По улиците на Ню Йорк бяха разположени мобилни морги

Тръмп и Путин ще обсъдят ниските цени на петрола и санкциите срещу Русия

Съдят 40-годишен педофил за полово сношение с малолетни

Районна прокуратура-Пловдив внесе в понеделник обвинителен акт срещу 40-годишния А.А. от Димитровград за хомосексуални действия с две малолетни момчета на 13-годишна възраст и за държане чрез компютърна система на порнографски материали.

Обвиненията срещу педофила, който вече е осъждан, са по чл. 157, ал. 3 във връзка с чл. 26, ал. 1 и по чл. 159, ал. 6 от НК. Обвиняемият А.А. е предаден на съд за това, че в условията на продължавано престъпление през януари и февруари 2015 г. е извършил на 5 пъти полово сношение и полово удовлетворение с 13-годишно момче. Действия на полово сношение с друго 13-годишно момче обвиняемият А.А. е извършил в Пловдив на неустановена дата през месец януари тази година.

Разследващите установили, че обвиняемият е канил децата в апартамент, където ги черпел с кафе, сок и цигари и обещавал да им даде по 10 лв., ако правят секс с него. Обвиняемият е бил осъждан с влязла в законна сила присъда от 17 март 2011 г. на Окръжен съд-Пловдив за подобно престъпление спрямо малолетни лица под 14 г. Първоначалната му присъда от 2 години и 11 месеца е била увеличена с още 1 година и 5 месеца при първоначален общ режим.

На 29 август 2013 г. А.А. е освободен от затвора, след като изтърпял наложеното му наказание. На 13 март 2015 г. на обвиняемия е наложена постоянна мярка „задържане под стража“ и той е върнат обратно в затвора, където чака насрочване на дата за първото заседание на делото срещу него в Районен съд-Пловдив.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.