Голи дупета и очаквани победители в шоу на суетата

Има моменти, когато колкото и известно да е дупето ти, това не е достатъчно да задържи вниманието на наблюдателя.

Дженифър Лопес се справи чудесно с ролята си на водеща на церемонията за връчването на Американските музикални награди в Лос Анджелис. Латино звездата беше подготвила и специално изпълнение, съчетало парчето на Риана, The Weeknd, както и хита й от преди 15 години - Waiting For Tonight. В края на горещата хореография обаче нещата излязоха извън контрол за една от танцьорките на изпълнителката. Костюмът на момичето се разпра точно отзад и камерите моментално се фиксираха върху дупето й. Джей Ло остана на заден план, въпреки атрактивния тоалет, подчертаващ знойните й извивки.

Списъкът с победителите не изненада никого. Приза за изпълнител на годината отнесоха One Direction. За песен на годината беше избрана Black Space на Тейлър Суифт. Албумът й “1989” победи в категорията за най-любим поп/рок диск. В графата соул и R&B Риана спечели приза за изпълнителка, а The Weeknd за изпълнител и албум за Beauty Behind the Madness.

Ед Шийрън прибра отличието за любим поп и рок певец, а Ариана Гранде за певица.

Селин Дион разплака залата с изпълнението си на песента на Едит Пиаф „Химнът за любовта”. Беше отдаден и почит на жертвите в Париж.

От ABC - каналът, който излъчи награждаването, решиха, че спектакълът е добър момент да промотират поредицата “Мъпетите”. Мис Пиги се появи на екрана облечена като Адел и “изпя” хита й Hello, който разби всички рекорди и сега има над 400 млн. гледания в мрежата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица