Отмъщение за изневяра: Британка продаде къщата, докато мъжът й е в командировка

Британка продаде семейната къща, докато неверният й мъж е в командировка, съобщава Metro.

Лора Арнолд се възползвала, че съпругът й Крейг отива за две седмици в Ню Йорк и побързала да се отърве от имота. Когато измамникът се върнал, установил, че не може да влезе в дома си. Изненадите за него обаче не приключили. Когато позвънил на вратата, пред него се появил 21-годишен младеж. Оказало се, че той е новият собственик на къщата и заедно с него живеят още шестима студенти.

Младежът разказал на Арнолд, че къщата му вече си има нови собственици. Когато неверникът прекрачил прага, видял, че мебелите им ги няма. Жена му била оставила само вещите му и една бележка: „Нещата между нас не вървят по най-добрия начин”.

По-рано 42-годишната Лора намерила в телефона на мъжа си съобщение от друга жена, че докато е в Ню Йорк, ще правят секс. Измамената съпруга решила да си отмъсти и продала къщата, докато Крейг е в командировка. И тъй като родителите й били ударили финансово рамо при покупката на семейното гнездо, наранената жена решила, че няма нужда да иска разрешение, за да се отърве от къщата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл