Пиян се прави на полицай от Брюксел

Автотърговец на съд, измамил клиент с 4000 евро

Борисов представи инвестиционните възможности в България пред делегация от Катар

Нинова: Кърджали е България. Изказването на Ердоган за Кърджали е поредната провокация към суверенитета и националната цялост на България Настояваме да се постави въпросът за обезщетението на тракийските бежанци

Великобритания и ЕС постигнаха съгласие за преходния период след Брекзит

Борисов свика министрите заради състоянието на пътищата и битовата престъпност "Двеста хиляди души администрация имаме! Ако трябва – всички ги изкарвате навън", каза премиерът

Министър Вълчев: Намаляването на административната тежест е важна задача пред МОН

Може и министри да станат обвиняеми след проверките на болници

Тероризмът и кибератаките не познават граници, заяви Мария Габриел

Полша може да изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания по случая Скрипал

81 училища във Великотърновско работят по проект „Твоят час” Нетрадиционните форми са йога и хвърчаща класна стая

Четирима души пострадаха при сблъсък на два влака в Кентъки

Мъж, опитал да убие брат си, застава пред Темида

Жена е била убита в Перник, задържана е дъщеря й

Причината за катастрофата в Египет е несъобразена скорост (СНИМКИ)

Затягат режима в русенските училища

Сигурността на училищата в Русенско ще се увеличи след трагичния инцидент в Сливен и нападенията в Париж. Това стана ясно на среща на областния управител на крайдунавския град Стефко Бурджиев с директори на учебни заведения и специализирани институции.

Регионалният инспекторат по образование /РИО/ ще изготви заповед, която задължава школските директори да предвидят занятия с учениците и учителите за организирано извеждане на децата при бедствие. ГД “Пожарна безопасност и защита на населението” ще окаже методическа подкрепа за обучителните тренировки.

Кметовете на общини в областта трябва да подобрят пропускателния режим в училищата, а директорите им да предложат как да се промени движението на автомобили в районите.

В действащите 54 общообразователни и 1 специално училище в реигона се обучават 16 970 деца, сочи статистиката. В основните школа има 7298 ученици, а в прогимназиален етап са обхванати 6107 деца. В IX – XII клас се обучават 3565 тийнейджъри.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.