Мъж бе жестоко нахапан от кавказки овчарки

Мъж от Нова Загора бе нападнат и жестоко нахапан от кавказки овчарки в двора на бившето Държавно земеделско стопанство в промишлената зона на града, съобщиха източници на "Труд".

Тежкият инцидент е станал днес. Пострадалият е бил откаран по спешност в общинската болница, а от там го транспортирали до областната болница в Сливен. "Пациентът бе приет около 13 ч. днес /вторник - б.р./, настанен е в ортопедията" - каза зам.-директорът на лечебното заведение д-р Хрисант Хрисантов. Кучетата нанесли на жертвата си множество рани по тялото.

Мъжът гостувал на приятел в района. На прибиране минал край базата на бившето ДЗС, където в момента имало свинарник и база за продажба на смески. Според първоначалната информация за случая, входната врата на базата не била заключена. Двете кучета успели да излязат и се нахвърлили върху минувача. Започнали да го дърпат и да го хапят. Хора наоколо чули виковете му и успели да го спасят. Те се обадили на спешния телефон. Наши източници заявиха, че пострадалият е бил в нетрезво състояние. Засега няма повече подробности за случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини